Στα γυρίσματα της σειράς μυστηρίου «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ» στην ΕΡΤ1

BLACK Σειρές ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν τα γυρίσματα της ψυχολογικής σειράς μυστηρίου «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ», η οποία κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023, στις 21:45, στην ΕΡΤ1, σε σκηνοθεσία Αλέκου Κυράνη και Μάριου Βαλάση και σε σενάριο του Γιάννη Σκαραγκά. Η σειρά θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 21:45.

Ο φακός της ΕΡΤ βρέθηκε στους χώρους που έχουν διαμορφωθεί κατάλληλα ώστε να φιλοξενήσουν τη δράση του νέου κύκλου της σειράς που καθήλωσε το κοινό, αποθεώθηκε στα social media και «ταξίδεψε» στο εξωτερικό, στον Διεθνή Διαγωνισμό Seoul International Drama Awards 2023 διεκδικώντας βραβεία σε τέσσερις κατηγορίες, τα οποία θα ανακοινωθούν στις 21 Σεπτεμβρίου 2023.

Το προαύλιο ενός σχολείου, εκεί όπου ο Νικόλας (Σπύρος Παπαδόπουλος) θα γίνει μάρτυρας μιας άγριας δολοφονίας, το τμήμα της Ασφάλειας όπου δρουν οι αστυνομικοί της σειράς, καθώς και χώροι Πανεπιστημίου, είναι ορισμένες μόνο από τις τοποθεσίες όπου εκτυλίσσεται η πλοκή του νέου κύκλου της σειράς, η οποία επιστρέφει ακόμη πιο συναρπαστική και ανατρεπτική.

Οι backstage φωτογραφίες δίνουν μια πρώτη γεύση από την υποβλητική ατμόσφαιρα και το κλίμα μυστηρίου που θα δούμε στις οθόνες μας.

Περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση, θα βρείτε εδώ.

Ας γνωρίσουμε τους ρόλους της σειράς…

Νικόλας Καλίρης (Σπύρος Παπαδόπουλος): Φέτος γίνεται ο φύλακας-άγγελος των αδύναμων και κακοποιημένων, κουβαλώντας και ο ίδιος τα τραύματα από το περσινό μακελειό. Πρέπει να βοηθήσει την αυτοκαταστροφική κόρη του που δεν μπορεί να ξεπεράσει την περσινή εμπειρία και την απώλεια του Στάθη. Πρέπει να υπερασπιστεί τον Κάσδαγλη, ο οποίος βρίσκεται ύποπτος για φόνο. Έχει καινούριους μαθητές να βοηθήσει και μάλιστα σε ένα πολύ σκληρότερο περιβάλλον εξουσίας και προνομίων. Επίσης, βρίσκεται σε μια διαρκή καταδίωξη του Λημνιού, για τον οποίο γνωρίζει ότι βοήθησε στο περσινό μακελειό και μέσα σε όλα αυτά, έχει μια νέα ερωτική σχέση με μια άλλη καθηγήτρια, την Πέρσα, μέσα βέβαια στο πένθος και τις ανοιχτές του πληγές από πέρυσι.

Πέρσα Πατέλη (Τζένη Θεωνά): Μια υπόγεια και τραυματισμένη γυναίκα, έχει πάντα τον έλεγχο, κρύβει το ευάλωτο κομμάτι της για να μην πληγώνεται και ποτέ δεν μπορείς να την προβλέψεις. Επικίνδυνα και αναξιόπιστα γοητευτική, έχει χάσει τον άνδρα της από καρκίνο και δεν το έχει ξεπεράσει.

Στέλιος Κάσδαγλης (Βασίλης Ευταξόπουλος): Μετά από χρόνια συναντάει ξανά έναν νεανικό του έρωτα, τη Δέσποινα, η οποία είναι έτοιμη να αφήσει τον άνδρα της για εκείνον. Πριν προλάβουν να σχεδιάσουν τη ζωή τους, τη βρίσκει νεκρή και είναι ο βασικός ύποπτος για τον φόνο της.

Ίκαρος Σπυρομήλιος (Μιχάλης Οικονόμου): Ένας βαθιά μελαγχολικός άνδρας, ασυναγώνιστα γοητευτικός σε σχέση με τους κλασικούς άντρες, πάντα φρέσκος και καλοντυμένος, γυμνασμένος, με μια υποψία ομοφυλόφιλου ναρκισσισμού, τρυφερός και πάντα υποχωρεί.

Δάφνη Καμβύση (Ιωάννα Ασημακοπούλου): Η μητέρα της Έφης. Πολιτικός, αρχηγός μικρού κόμματος, μια πρακτική γυναίκα που έχει μάθει να κάνει όλες τις δουλειές ενός άνδρα και να σκέφτεται λογικά χωρίς να παραβλέπει τα συναισθήματα. Ισορροπεί ανάμεσα στην αγάπη για την κόρη της και την πολιτική της καριέρα.

Άννα Γραμμικού (Νικολέτα Κοτσαηλίδου): Έχει πάθει πλέον εμμονή με τον Λημνιό και αυτή τη φορά θα τον στριμώξει.

Μπετίνα Βορίδη (Φωτεινή Μπαξεβάνη): Κλονίζεται από την εμφάνιση ενός άνδρα και από την περιπέτεια στην οποία θα τους μπλέξει.

Κωνσταντίνος Ίσσαρης (Δημήτρης Καπετανάκος): Σε μια μυστική αποστολή του για να βοηθήσει τη Δάφνη Καμβύση της Δημοκρατικής Ένωσης Κέντρου, θα υπάρξουν αλλαγές στην προσωπική του ζωή.

Λημνιός (Αλέξανδρος Καλπακίδης): Έχοντας στριμωχτεί από παντού, για να γλυτώσει αφήνει την Υπηρεσία Πληροφοριών και εργάζεται ως υπεύθυνος ασφαλείας της Δάφνης Καμβύση. Η ερωτική τους σχέση είναι μόνο η αρχή στα σκοτεινά του σχέδια.

Χρύσα Αβραμίδου (Ηλιάνα Γαϊτάνη): Αστυνόμος ΓΑΔΑ. Είναι ενοχλητική και άγαρμπη. Η γοητεία της χάνεται λόγω της δουλειάς και των τρόπων της. Είναι λίγο «Σταχτοπούτα» πριν και μετά τα μεσάνυχτα στον τρόπο που μπορεί να μεταμορφωθεί.

Μίλτος Σταματάκης (Χριστόδουλος Στυλιανού): Ο Λυκειάρχης είναι ένας εντυπωσιακός, πειθαρχημένος άντρας. Έχει επίγνωση της γοητείας και της εξουσίας του. Είναι αδίστακτος και ικανός να σε πείσει για τα πάντα. Θα φτάσει στις πιο βίαιες λύσεις για να προστατέψει τα μυστικά του. Είναι παντρεμένος με τη Δέσποινα.

Δέσποινα Γκριμάνη Σταματάκη (Λήδα Ματσάγγου): Μια αριστοκρατική, χειραφετημένη γυναίκα, η οποία πετυχαίνει αυτό που θέλει πάντα με τους όρους της. Εμπιστεύεται περισσότερο τους άνδρες και δεν γίνεται εύκολα φίλη με γυναίκες. Κρύβει πάντα κάποια άλλη σκέψη και κίνητρο από αυτό που σε αφήνει να καταλάβεις.

Λάκης Βορίδης (Γιώργος Δεπάστας): Με αφορμή μια νύχτα διασκέδασης σε ένα στριπ κλαμπ με τον Τόλη, βρίσκεται μπλεγμένος με τη στρίπερ και τις φωτογραφίες που κάποιος τράβηξε από την καυτή τους νύχτα.

Πέτρος (Στέργιος Αντουλάς): Έχοντας να αντιμετωπίσει τον χωρισμό του με τη Σοφία, θα μπλέξει ερωτικά με τη Νάσια, μέχρι να καταλάβει το λάθος του.

Νάσια Καλίρη (Γεωργία Μεσαρίτη): Δεν μπορεί να ξεπεράσει την απώλεια του Στάθη και το σοκ του περσινού μακελειού. Ακροβατώντας ανάμεσα στον αλκοολισμό και τις ευκαιριακές σχέσεις, έχει έναν μόνο στόχο: να τιμωρήσει αυτόν που ενορχήστρωσε το μακελειό.

Χρήστος Γιδάς (Χρήστος Διαμαντούδης): Προσπαθώντας να ορθοποδήσει στη νέα του δουλειά στο κυλικείο του σχολείου, απογοητεύεται και αρχίζει να ξυπνάει μέσα του ο παλιός, κακός του εαυτός, παρά την επιρροή που του ασκεί η σχέση του με τη Ζωή.

Ζωή Βορίδη (Βίκυ Μαϊδάνογλου): Θα κάνει τα πάντα για να προστατέψει τη μητέρα της.

Μάκης Βελής (Βασίλης Ντάρμας): Ως φοιτητής του Ίκαρου, θα δεχθεί να δουλέψει για έναν συνεργάτη και φίλο του, αγνοώντας τη συνωμοσία στην οποία θέλει να τον χρησιμοποιήσει. Ταυτόχρονα, ξυπνάει ένας τρυφερός έρωτας με τη Νάσια.

Γιώργος Παρασχάκης (Νικόλας Χαλκιαδάκης): Είναι πρωταθλητής τένις, ευερέθιστος, δεν τον νοιάζει καμία σύγκριση ούτε σχόλιο, θεωρεί δεδομένο το ενδιαφέρον των άλλων και δικαιολογεί κάθε κενό και ανικανότητά του με τις αθλητικές του επιδόσεις. Η σχέση του με την κόρη του Σταματάκη τον κάνει τυφλό σύμμαχο. Αγνοεί την καταγωγή του.

Σταύρος Δελής (Μιχάλης Αρτεμισιάδης): Ο ωραίος του σχολείου, κοινωνικός, αλλά αδίστακτος, δεν έχει καμία συναισθηματική σύνδεση με τίποτα, παριστάνει πάντα κάτι άλλο από αυτό που είναι. Απολαμβάνει τα σαδιστικά του ένστικτα και την κακοήθειά του.

Αμάντα Σπυρομήλιου (Κατερίνα Κρανίδη): Η προχωρημένη όμορφη. Όλα της χαρίζονται λόγω της εμφάνισής της, αλλά έχει πολύ αυστηρά όρια και ανασφάλειες. Είναι προκλητική σεξουαλικά και την ενδιαφέρει να προστατέψει τον πατέρα της και τα μυστικά του.

Πέρης Αντωνέλος (Τίτος Πινακάς): Το καλό παιδί που το παρενοχλούν. Φοβάται εύκολα, αλλά έχει μια πολύ χιουμοριστική και έξυπνη πλευρά.

Λάμπης Μπένος (Αλέξανδρος Τωμαδάκης): Ο παράξενος «ερημίτης» του σχολείου, έχει μείνει μόνος και ανυπεράσπιστος, γιατί οι δύο συμμαθητές του αποβλήθηκαν την προηγούμενη χρονιά για διακίνηση ουσιών. Χαμένο κορμί, αλλά με καλές προθέσεις, μπλέκει εύκολα και παρασύρεται από ανθρώπους που έχουν εξουσία, πιστεύοντας ότι μπορούν να τον προστατέψουν.

Έφη Δούρου (Φαίη Φραγκαλιώτη): Η πιο αδίστακτη, έχει σχέση μόνο με τους ανθρώπους που έχουν να της προσφέρουν, φλερτάρει με τον Σταύρο, αλλά τον έχει κυρίως για διασκέδαση. Γνωρίζει όλα τα μυστικά και ξέρει πότε να τα κρύψει ή να τα διαρρεύσει. Απολαμβάνει να δυσκολεύει τους άλλους.

Λέτα Σταματάκη (Πωλίνα Μπέτση): Η κόρη του Λυκειάρχη είναι όμορφη, αλλά με φραγμούς, πρώην ασχημόπαπο που έγινε κύκνος, της αρέσει να κερδίζει τον κόσμο με το μυαλό και τις ικανότητές της. Τα έχει με τον Γιώργο και είναι πάντα συναισθηματική.

Μαργαρίτα Παλούμη (Κάτια Νεκταρίου): Είναι χάκερ. Έχει κάτι αμφίφυλο πάνω της, σαν κόμιξ, κρύβει πολύ καλά τα συναισθήματά της, προστατεύει τον Πέρη κι ο Πέρης προστατεύει εκείνη. Είναι και οι δύο με υποτροφίες. Είναι τσιμπημένη με τον Λάμπη και γνωρίζει τα πιο σκοτεινά μυστικά του σχολείου της.

Κώστας Καστρινάκης (Ευάγγελος Σαμιώτης): Ο γυμναστής του σχολείου είναι ένας φαινομενικά αναξιόπιστος και προκλητικός νάρκισσος, ο οποίος προκαλεί τους πάντες με τη γοητεία του, χωρίς κανένα όριο και αναστολή.

Τόλης Χατζηπετρής (Νικόλας Παπαδομιχελάκης): Φαίνεται ήσυχος και δειλός, με μια υποψία εμμονής, έχει πολύ γλυκό χαμόγελο και πάντα δίνει την αίσθηση του ευάλωτου.

Βασίλης Τάσιος (Μάκης Παππάς): Ένας εκπαιδευμένος εκτελεστής, υπεύθυνος ασφαλείας του Σταματάκη και του σχολείου. Ο Βασίλης έχει την ψυχή και το μυαλό του μισθοφόρου, αφοσιώνεται με πίστη και εκδικείται με βία. Κρύβει ότι η σχέση του με έναν από τους μαθητές είναι οικογενειακή και ο μαθητής αγνοεί ότι είναι ο πατέρας του. «Καθαρίζει» πάντα για τον Σταματάκη, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *