Μεγάλοι πρωταγωνιστές, εισπρακτικές επιτυχίες και Α’ προβολές κάνουν γιορτές στο Alpha Box Office

Σειρές Ταινίες ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Απόψε, ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα έρχεται σε πρώτη προβολή η ρομαντική ταινία «Πίσω στο σπίτι». Η Μέλοντι, μια εργασιομανής επιχειρηματίας, είναι επιτέλους έτοιμη να περάσει τις διακοπές των Χριστουγέννων μαζί με τις φίλες της. Για κακή της τύχη, όμως, το αφεντικό της αποφασίζει να την στείλει στην πόλη απ’ όπου κατάγεται, ώστε να πείσει τους πεισματάρηδες κατοίκους της, να συμφωνήσουν για να χτιστεί εκεί ένα μεγάλο πολυκατάστημα της εταιρίας για την οποία εργάζεται. Ενώ έχει πια απελπιστεί και θέλει διακαώς να επιστρέψει πίσω στο σπίτι της και στη ζωή της, το ξύπνημά της από έναν γρήγορο ύπνο θα την φέρει σε μια διαφορετική πραγματικότητα, όπου δεν έχει φύγει ποτέ από το πατρικό της σπίτι και έχει παντρευτεί τον παιδικό της έρωτα, Κάρτερ. Έτσι, η Μέλοντι καλείται να συνειδητοποιήσει τι της έχει συμβεί και εάν αυτή η καινούρια ζωή ίσως είναι αυτό που στα αλήθεια έχει ανάγκη.

Σκηνοθεσία: Τζέρυ Σικορίτι

Σενάριο: Άνν Γκούντερ, Μάικλ Βίκερμαν

Ηθοποιοί: Τζένι Γκαρθ, Κάμερον Μάθισον, Κριστίν Μπουθ, Μαρία Ντελ Μαρ

Τη σκυτάλη παίρνει στις 02:15, μία ακόμη ρομαντική ταινία σε πρώτη προβολή, «Μια ευχή για τα Χριστούγεννα». Η Χάνα, εκδότρια βιβλίων, αναγκάζεται να συνεργαστεί με τον πρώην αντίπαλό της, Ράιαν, με σκοπό να φέρουν μια διάσημη συγγραφέα στην ομάδα του εκδοτικού οίκου, που ανήκει στην οικογένεια της Χάνα. Στην πορεία, όμως, συνειδητοποιούν ότι η συγγραφέας Τίνα έχει χάσει την πίστη της στο πνεύμα των Χριστουγέννων και δεν θέλει να γράψει άλλο. Έτσι, οι δύο πρώην αντίπαλοι, προσπαθούν να μεταπείσουν την Τίνα, κάτι που θα τους φέρει πιο κοντά απ’ όσο υπολόγιζαν.

Σκηνοθεσία: Τζόναθαν Ράιτ

Σενάριο: Ντέιβιντ Γκόλντεν, Σαμάνθα Χέρμαν, Μελίσσα ντε λα Κρουζ

Ηθοποιοί: Τζεν Λίλι, Κάρλο Μαρκς, Έρικ Κλόουζ, Ρέιτσελ Κρόφορντ, Ρομπ Στιούαρντ

Αύριο, παραμονή Χριστουγέννων στις 22:00, «Ο βασιλιάς των λιονταριών» μας καλεί σε ένα μαγικό ταξίδι. Μία από τις κορυφαίες ταινίες της Disney με τα δυο Όσκαρ, καλύτερου τραγουδιού (Έλτον Τζον) και καλύτερης μουσικής (Χανς Ζίμερ) και εισπράξεις που άγγιξαν το 1 δις δολάρια. 

Ο Σίμπα, ένα μικρό λιοντάρι γεμάτο θάρρος και δίψα για ζωή, προορίζεται να γίνει ο μελλοντικός βασιλιάς της ζούγκλας μετά τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα του. Όμως, ο φθονερός θείος του, ο Σκαρ, που επιβουλεύεται το θρόνο, έχει άλλα σχέδια στο μυαλό του. Αφού αρχίσει να χειραγωγεί τον μικρό Σίμπα, πείθοντάς τον ότι ότι ευθύνεται για το θάνατο του πατέρα του, σύντομα το μικρό λιοντάρι θα οδηγηθεί απεγνωσμένο στην αυτοεξορία. Η προσωπική του περιπέτεια θα αποκτήσει άλλο νόημα, όταν στη ζωή του μπουν δύο απρόβλεπτα πλάσματα, ο Τιμόν και ο Πούμπα, που ζουν σύμφωνα με το μότο «Hakuna Matata» (καμιά ανησυχία). Ωστόσο, ο Σίμπα θα έρθει κάποια στιγμή σε επαφή με το παρελθόν του με απρόβλεπτο τρόπο, και τότε δεν θα αργήσει να ξυπνήσει μέσα του ο πραγματικός του εαυτός. Η μέρα που θα επιστρέψει πίσω στο βασίλειο, για να διεκδικήσει με θάρρος και αποφασιστικότητα την τιμή και τη ζωή που του έκλεψαν τόσο άδικα, δεν είναι πολύ μακριά… 

Σκηνοθεσία: Ρότζερ Άλες, Ρομπ Μίνκοφ

Σενάριο: Ιρένε Μέτσι, Τζόναθαν Ρόμπερτς, Λίντα Γούλβερτον

Φωνές μεταγλώττισης: Ζαχαρίας Ρόχας, Αλεξάνδρα Παυλίδου, Αλέξης Σταυράκης, Κώστας Καστανάς, Ντάνος Λυγίζος κ.α.

(Φωνές αγγλόφωνης έκδοσης: Τζόναθαν Τέιλορ Τόμας, Μάθιου Μπρόντερικ, Τζέιμς Ερλ Τζόουνς, Τζέρεμι Άιρονς, Μόιρα Κέλι, Ρόουαν Άτκινσον, Γούπι Γκόλντμπεργκ κ.α.)

Την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου στις 22:00, έρχονται στην οθόνη μας οι αγαπημένοι «Bachelor .

Ο Τζίμης ετοιμάζεται να παντρευτεί και φωνάζει τα φιλαράκια του για το καθιερωμένο πλέον bachelor. Όλα πάνε φυσιολογικά αυτή την φορά προς έκπληξη όλων και η ώρα του γάμου έχει φτάσει. Αυτό όμως που θα ακυρώσει και αυτόν τον γάμο δεν θα αργήσει να έρθει… Ο Ρένος θα απαχθεί στην εκκλησία. Στην προσπάθειά τους να βρουν τον φίλο τους ο Αντώνης, ο Τζίμης και ο Κωστής θα βρεθούν στη Λάρισα όπου τα πράγματα ξεφεύγουν πραγματικά και τα αποτελέσματα είναι άκρως διασκεδαστικά!!

Σκηνοθεσία: Γιάννης Παπαδάκος

Σενάριο: Ισιδώρα Χατζηβασιλείου, Γιώργος Φειδάς

Ηθοποιοί:  Γιάννης Τσιμιτσέλης, Νίκος Βουρλιώτης, Θανάσης Βισκαδουράκης, Ηλίας Μελέτης

Ο Τζάκ Σπάροου μάς καλεί στις νέες του περιπέτειες, τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου στις 22:30. Οι «Πειρατές της Καραϊβικής: το σεντούκι του νεκρού» κέρδισαν επάξια το Όσκαρ στην κατηγορία ειδικών εφέ ενώ σημείωσαν τεράστια εισπρακτική επιτυχία.

Ο Τζακ Σπάροου ανοίγει πανιά με το στοιχειωμένο πλοίο “Ιπτάμενος Ολλανδός”, χωρίς να υποψιάζεται τι τον περιμένει. Όταν όμως ανακαλύπτει ότι έχει εκκρεμότητες με το φάντασμα του πρώην καπετάνιου του πλοίου,  Ντέιβι Τζόουνς, τόσο τα σχέδια του αρχιπειρατή, όσο και τα πλάνα  του Γουίλ και της Ελίζαμπεθ που ετοιμάζονται για γάμο, ανατρέπονται ριζικά. Κανείς, ωστόσο, δεν είναι έτοιμος για αυτό που πρόκειται να  ακολουθήσει. Αν καταφέρουν να ξεφύγουν από τα θαλάσσια τέρατα που θα βρεθούν στο δρόμο τους, τους εχθρικούς ιθαγενείς ή τη μυστηριώδη και γοητευτική μάντισσα Τία, πρέπει να δουν πώς θα αντιμετωπίσουν την εμμονή του “κυνηγού πειρατών” λόρδου Μπέκετ να αποκτήσει το ξακουστό «Σεντούκι του Νεκρού»! Ο θρύλος λέει ότι ο κάτοχός του μπορεί να εξουσιάζει το φάντασμα του Τζόουνς και να το στρέφει κάθε φορά εναντίον των εχθρών του. Αλίμονο, λοιπόν, στον Τζακ Σπάροου και την ομάδα του αν δε προλάβουν να εμποδίσουν τον λόρδο Μπέκετ να πραγματοποιήσει το στόχο του…

Σκηνοθεσία: Γκορ Βερμπίνσκι

Σενάριο: Τεντ Έλιοτ, Τέρι Ρόζιο

Παίζουν: Τζόνι Ντεπ, Ορλάντο Μπλουμ, Κίρα Νάιτλι, Στέλαν Σκάρσγκαρντ, Τζέφρι Ρας, Τζόναθαν Πράις

Την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου στις 22:30, οι τέσσερις αγαπημένες φίλες του «Sex and the city» έχουν όλες τις απαντήσεις για τις φιλικές και τις ερωτικές σχέσεις. Στη χαώδη και απρόσωπη Νέα Υόρκη ψάχνουν τον ιδανικό έρωτα και προσπαθούν να κατανοήσουν τις ανθρώπινες σχέσεις. Η Κάρι περπατά μέσα στις λεωφόρους του Μανχάταν και αναλογίζεται το δρόμο που πήρε ως τώρα τόσο η δική της ζωή, όσο και των φιλενάδων της, Σαμάνθας, Σάρλοτ και Μιράντας. Η ίδια είναι πλέον σε σχέση με τον Mr. Big και το τελευταίο διάστημα βλέπουν διαμερίσματα μέσα στην πόλη, για να καταλήξουν στο πιο κατάλληλο για τον έρωτά τους. Σύντομα, όμως αυτό θα μετατραπεί σε… πρόταση γάμου, που θα βάλει την Κάρι και τη θρυλική παρέα στην πρίζα της γαμήλιας προετοιμασίας και της επιλογής νυφικού. Στα σκαλιά της εκκλησίας όμως, τα πράγματα θα πάρουν άλλη, αναπάντεχη, τροπή. 

Σκηνοθεσία: Μάικλ Πάτρικ Κινγκ

Σενάριο: Μάικλ Πάτρικ Κινγκ (βασισμένο στο βιβλίο της Κάντας Μπούσνελ)

Ηθοποιοί: Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Κιμ Κατράλ, Κριστίν Ντέιβις, Σίνθια Νίξον, Κρις Νορθ, Ντέιβιντ Άιζενμπεργκ

Την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου στις 22:30 η ταινία «Maleficent: Η Δύναμη του σκότους», σε πρώτη προβολή, μάς βάζει στον κόσμο της «Ωραίας Κοιμωμένης». Η ταινία ήταν υποψήφια για Όσκαρ καλύτερου μακιγιάζ ενώ κέρδισε το βραβείο για το Costume Designers Guild Awards.

Η Maleficent και η βαφτιστήρα της Aurora αρχίζουν να αμφισβητούν τους σύνθετους δεσμούς που τις δένουν καθώς οι δρόμοι τους χωρίζουν από επικείμενους γάμους, απρόσμενους συμμάχους και νέες σκοτεινές δυνάμεις που εμφανίζονται στο Βασίλειο. Ο επικείμενος γάμος της Aurora με τον πρίγκιπα Φίλιππο είναι αιτία για γιορτή για το Βασίλειο των Ulstead και των γειτόνων Moors, αφού ο γάμος θα φέρει κοντά τους δύο κόσμους. Όταν ένας καινούργιος επισκέπτης θα συστήσει έναν παντοδύναμο νέο εχθρό που δεν υπολόγιζαν, η Maleficent και η Aurora θα χωριστούν, συμμετέχοντας σε έναν Μεγάλο Πόλεμο, που θα δοκιμάσει την αφοσίωση τους και θα τις κάνει να αναρωτηθούν αν είναι στ’ αλήθεια οικογένεια.

Σκηνοθεσία: Γιοακίμ Ρένινγκ

Σενάριο: Λίντα Γούρβερτον, Νόα Χάρπστερ, Μίκα Φίτζερμαν Μπλου

Ηθοποιοί: Αντζελίνα Τζολί, Ελ Φάνινγκ, Χάρις Ντίκινσον, Μισέλ Φάιφερ, Σαμ Ράιλι, Τζούνο Τεμπλ, Τσούετελ Ετζίοφορ

Την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου στις 22:00, οι οθόνες μας θα γεμίσουν με «Τα 101 σκυλιά της Δαλματίας» και την τρομερή Κρουέλα ντε Βιλ. Η ταινία σημείωσε τεράστια εισπρακτική επιτυχία και πλέον βρίσκεται στη λίστα των κλασσικών ταινιών του είδους της.

Μια τυχαία βόλτα στο πάρκο του Σαιντ Τζέιμς θα έχει ως αποτέλεσμα δύο σκυλιά Δαλματίας, ο Πόνγκο και η Περντίτα να ερωτευτούν σφοδρά. Τόσο σφοδρά, που ακόμα και οι ιδιοκτήτες τους, ο Ρότζερ και η Ανίτα, δεν θα γλιτώσουν ούτε αυτοί από τα βέλη του έρωτα. Η ευτυχία όλων όμως ανατρέπεται, όταν η διάσημη και τρομερή σχεδιάστρια μόδας, Κρουέλα Ντε Βιλ, στον οίκο μόδας της οποίας εργάζεται η Ανίτα, αποφασίζει να φτιάξει τη μεγαλύτερη και πιο φανταχτερή γούνα από… δέρμα σκυλιών Δαλματίας! Για το λόγο αυτό, οι απαγωγές των χαριτωμένων τετράποδων στο Λονδίνο δεν έχουν τελειωμό. Ανάμεσα σε αυτές και των μικρών κουταβιών του Πόνγκο και της Περντίτα, που αμέσως αποφασίζουν να κινήσουν γη και ουρανό για να σώσουν τα βλαστάρια τους, αλλά και τα υπόλοιπα ενενήντα εννιά σκυλάκια από τα νύχια της άπληστης και αδίστακτης Κρουέλας Ντε Βιλ. Άραγε, θα προλάβουν;     

Σκηνοθεσία: Στίβεν Χέρεκ 

Σενάριο: Τζον Χιουζ, Ρικάρντο Μέστρες (βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ντόντι Σμιθ)

Ηθοποιοί: Γκλεν Κλόουζ, Τζεφ Ντάνιελς, Τζόλυ Ρίτσαρντσον, Τζόαν Πλόουραϊτ

«Βασιλικά Χριστούγεννα» θα κάνουμε με τον πρίγκιπα Λέοπολντ στις 02:15.

Ο πρίγκιπας Λέοπολντ, γιος της Βασίλισσας Ισιδώρας και κληρονόμος του θρόνου της Κορδινίας, γυρνώντας από τις σπουδές του στην Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, φέρνει πίσω στην μητέρα του μια δυσάρεστη για εκείνη έκπληξη, την αρραβωνιαστικιά του. Το πρόβλημα της βασίλισσας είναι ότι η κοπέλα αυτή, είναι μια απλή μοδίστρα, ταπεινής καταγωγής. Έτσι, βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο της να χαλάσει το ειδύλλιο αυτό. Θα καταφέρει, άραγε, η γλυκιά Έμιλυ να αλλάξει τη γνώμη της βασίλισσας και να δώσει ένα αίσιο τέλος στο παραμύθι της με τον πρίγκιπά της;

Σκηνοθεσία: Άλεξ Ζάμ

Σενάριο: Τζανίν Ντέιμιαν, Μάικλ Ντέιμιαν, Νιλ Ντρομπρόφσκι, Τίπι Ντρομπρόφσκι

Ηθοποιοί: Λέισι Τσάμπερτ, Στέφεν Χάγκαν, Τζέιν Σέιμουρ, Κάθριν Φλιν, Σάιμον Ντάτον

Την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου στις 22:50, η Σάντρα Μπούλοκ κάνει «Πρόταση» στον Ράιαν Ρέινολντς με απρόβλεπτες συνέπειες.

Όταν η Μάργκαρετ, ακριβοπληρωμένο στέλεχος σε εκδοτικό οίκο, έρχεται αντιμέτωπη με το ενδεχόμενο να χάσει την άδεια παραμονής της στις Ηνωμένες Πολιτείες για να “επαναπατριστεί” στον Καναδά, αποφασίζει μέσα στην απόγνωσή της να δηλώσει αρραβωνιασμένη με τον Άντριου, τον ανυποψίαστο βοηθό της που ταλαιπωρεί καθημερινά για χρόνια. Ο Άντριου δέχεται να συμμετάσχει στην απάτη υπό την προϋπόθεση ότι θα επισκεφτούν την Αλάσκα, όπου η Μάργκαρετ θα γνωρίσει τα ιδιότροπα “πεθερικά” της. Σαν να μην της έφταναν οι κίνδυνοι που αντιμετωπίζει, τα νέα ξεκαρδιστικά εμπόδια που θα προκύψουν, θα βγάλουν τη Μάργκαρετ όχι μόνο έξω από τα νερά της, αλλά και εκτός εαυτού.

Σκηνοθεσία: Αν Φλέτσερ

Σενάριο: Πιτ Κιαρέλι

Παίζουν: Σάντρα Μπούλοκ, Ράιαν Ρέινολντς, Μαίρυ Στίνμπεργκεν, Μπέτι Γουάιτ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *