Εντυπωσίασε στις κινηματογραφικές αίθουσες το «Μην Ανοίγεις την Πόρτα»

BLACK Ταινίες

Εντυπωσίασε στις κινηματογραφικές αίθουσες το «Μην Ανοίγεις την Πόρτα»

  • Μια ταινία μυστηρίου-τρόμου των Unboxholics, powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Το «Μην Ανοίγεις την Πόρτα», μία ταινία μυστηρίου-τρόμου των Unboxholics, είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει σε avant premiere πλήθος κόσμου από τον χώρο του κινηματογράφου, του θεάματος και του gaming, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Η ταινία, που είναι powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ, εντυπωσίασε το κοινό που την παρακολούθησε παρέα με τους πρωταγωνιστές της.

Η ταινία παρουσιάζει μία ομάδα ερευνητών που δέχονται επίθεση σε ένα δάσος, μακριά από τον πολιτισμό, από μία μυστηριώδη φιγούρα απροσδιορίστου ταυτότητας. Η μόνη που επιζεί είναι μία νεαρή βιολόγος, η οποία βρίσκει καταφύγιο στην καλύβα ενός μοναχικού άνδρα. Οι δυο τους ξεκινούν ένα ταξίδι, όχι μόνο στην καρδιά του αφιλόξενου δάσους αλλά και στα βάθη της ανθρώπινης ψυχής.

Η ταινία είναι μία παραγωγή του Second Floor Studio με το σενάριο και τη σκηνοθεσία να υπογράφουν οι Σάκης και Αλέξανδρος Καρπάς. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τον ίδιο τον Σάκη Καρπά και τη Φωτεινή Λεβογιάννη.

Το «Μην Ανοίγεις την Πόρτα», που ανήκει στην κατηγορία ψυχολογικό θρίλερ, βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας την Πέμπτη 25 Απριλίου.

Προτεινόμενα Tags: ΓΕΡΜΑΝΟΣ, Unboxholics, ταινια, μην ανοιγεις την πορτα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *