Η φάση των «8» σε UEFA Champions League και UEFA Europa League ολοκληρώνεται στην COSMOTE TV

COSMOTE TV ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

Οι προημιτελικοί των UEFA Champions League, UEFA Europa League και UEFA Europa Conference League ρίχνουν «αυλαία», με απόλυτο προορισμό την COSMOTE TV. Οι αγώνες ρεβάνς, που θα καθορίσουν τα ζευγάρια των ημιτελικών κάθε διοργάνωσης, θα πραγματοποιηθούν το τριήμερο 18-20/4, με τους  δημοσιογράφους των καναλιών COSMOTE SPORT να μεταφέρουν τον παλμό της δράσης μέσα από πλούσιο ρεπορτάζ και ειδικές εκπομπές.

UEFA Champions League: η τελική τετράδα «αναδεικνύεται» στα κανάλια COSMOTE SPORT

Απόψε (Τρίτη 18/4) στις 22.00, Τσέλσι και Ρεάλ Μαδρίτης αναμετρώνται στο «Στάμφορντ Μπριτζ», με τη «Βασίλισσα» να έχει σαφές προβάδισμα πρόκρισης κόντρα στους «μπλε» του Φρανκ Λάμπαρντ, οι οποίοι αναζητούν αντίδραση (COSMOTE SPORT 2HD).Στον ιταλικό «εμφύλιο» της βραδιάς, η Νάπολι υποδέχεται τη Μίλαν και θέλει νίκη με δύο γκολ διαφορά, για να πάρει την πρόκριση. Η «σέντρα» είναι προγραμματισμένη για τις 22.00 και θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από τα κανάλια COSMOTE SPORT 3HD & COSMOTE SPORT 4K.      

Την Τετάρτη 19/4, τα φώτα «στρέφονται» στην «Αλιάνζ Αρένα» και στο μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Μάντσεστερ Σίτι (22.00, COSMOTE SPORT 2HD & COSMOTE SPORT 4K). Η ομάδα των Γκουαρδιόλα-Χάαλαντ αποτελεί το φαβορί για την πρόκριση μετά την εντός έδρας νίκη με 3-0, κόντρα στους Βαυαρούς, οι οποίοι βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο. Την ίδια ώρα (22.00) στο COSMOTE SPORT 3HD, η Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου δοκιμάζεται στην έδρα της Ίντερ.

UEFA Europa League & UEFA Europa Conference League: τα ματς που ξεχωρίζουν

Πλούσιο αναμένεται και το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Πέμπτης 20/4, αφού οι τηλεθεατές της COSMOTE TV θα έχουν στη διάθεσή τους και τους 4 αγώνες ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του UEFA Europa League. Ξεχωρίζουν τα ματς Σεβίλλη και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22.00, COSMOTE SPORT 2HD & COSMOTE SPORT 4K) και Σπόρτινγκ-Γιουβέντους (22.00, COSMOTE SPORT 3HD), με τη «Μεγάλη Κυρία» να προκρίνεται ακόμη και με ισοπαλία.   

Την ίδια μέρα (Πέμπτη 20/4), «σφραγίζονται» και τα εισιτήρια για τα ημιτελικά του UEFA Europa Conference League, με την αρχή να γίνεται στις 19.45 και τον αγώνα ρεβάνς της Άλκμααρ των Παυλίδη-Χατζηδιάκου με την Άντερλεχτ (COSMOTE SPORT 4HD). Λίγες ώρες αργότερα (22.00, COSMOTE SPORT 7HD), η Γουέστ Χαμ χρειάζεται μόνο νίκη κόντρα στη Γάνδη.

Η δημοσιογραφική κάλυψη των καναλιών COSMOTE SPORT

Το διήμερο 18-19/4 η εκπομπή «UEFA Champions League Show» με τους Μιχάλη Τσόχο και Βασίλη Σαμπράκο θα είναι στη διάθεση των τηλεθεατών πριν από την έναρξη της αγωνιστικής δράσης (21.00, COSMOTE SPORT 1HD), ενημερώνοντας για όλες τις εξελίξεις. Μετά τη λήξη των παιχνιδιών, η εκπομπή θα επιστρέφει (00.00, COSMOTE SPORT 1HD) με απευθείας συνδέσεις, δηλώσεις των μεγάλων πρωταγωνιστών, ψηφιακή ανάλυση των κρίσιμων φάσεων και τα καλύτερα στιγμιότυπα.

Παράλληλα, η εκπομπή «UEFA Champions League Λεπτό προς λεπτό» (18-19/4, 22.00 – 00.00, COSMOTE SPORT 1HD) με τον Μιχάλη Τσόχο και Τόλη Χριστοφοράκη θα προσφέρει στους συνδρομητές της COSMOTE TV λεπτό προς λεπτό ενημέρωση από όλα τα ματς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Την Πέμπτη 20/4 η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT θα βρίσκεται στις επάλξεις από τις 18.30, με την εκπομπή «European Football Show» (COSMOTE SPORT 1HD) και τους Στέφανο Αβραμίδη και Σωτήρη Κωσταβάρα. Τα μεσάνυχτα η εκπομπή θα επιστρέψει με τα highlights, ρεπορτάζ και ψηφιακή ανάλυση των αναμετρήσεων της βραδιάς.

Το «European Football Λεπτό προς Λεπτό», με τον Τόλη Χριστοφοράκη, θα μεταφέρει τον παλμό από τα ευρωπαϊκά γήπεδα στους τηλεθεατές της COSMOTE TV (Πέμπτη, 19.45, COSMOTE SPORT 1HD), παρουσιάζοντας όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα της ημέρας, τόσο του UEFA Europa League, όσο και του UEFA Europa Conference League.

Ακολουθεί το πρόγραμμα του τριημέρου 18-20/4:

UEFA Champions League

ΗμέραΏραΑγώναςΚανάλι
Τρίτη 18/422.00Τσέλσι- Ρεάλ ΜαδρίτηςCOSMOTE SPORT 2HD
Νάπολι- ΜίλανCOSMOTE SPORT 3HD & COSMOTE SPORT 4K
Τετάρτη 19/422.00Μπάγερν Μονάχου- Μάντσεστερ ΣίτιCOSMOTE SPORT 2HD & COSMOTE SPORT 4K
Ίντερ- ΜπενφίκαCOSMOTE SPORT 3HD

UEFA Europa League

ΗμέραΏραΑγώναςΚανάλι
Πέμπτη 20/4  22.00Σεβίλλη- Μάντσεστερ ΓιουνάιτεντCOSMOTE SPORT 2HD & COSMOTE SPORT 4K
Σπόρτινγκ- ΓιουβέντουςCOSMOTE SPORT 3HD
Ρόμα- ΦέγενορντCOSMOTE SPORT 5HD
Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ- ΛεβερκούζενCOSMOTE SPORT 8HD

UEFA Europa Conference League

ΗμέραΏραΑγώναςΚανάλι
Πέμπτη 20/419.45   22.00Φιορεντίνα- Λεχ ΠόζνανCOSMOTE SPORT 9HD
Άλκμααρ- ΆντερλεχτCOSMOTE SPORT 4HD
Γουέστ Χαμ- ΓάνδηCOSMOTE SPORT 7HD
Νις- ΒασιλείαCOSMOTE SPORT 9HD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *