Το κινηματογραφικό σύμπαν του Αλέξανδρου Βούλγαρη στο Cinobo

BLACK CINOBO Ταινίες

   Οι εικόνες του μοναδικού Αλέξανδρου Βούλγαρη έρχονται στο Cinobo. Ο The Boy κάνει take over το πρόγραμμα της πλατφόρμας και μας παρουσιάζει την προσωπική του φιλμογραφία, μέσα από τις κινηματογραφικές του ταινίες καθώς και το σύνολο των μουσικών βίντεο κλιπ που έχει σκηνοθετήσει.

Σε πρεμιέρα η ταινία Γυμναστήριο που έφτιαξε με μαθητές του κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Για πρώτη φορα η αποκατεστημένη κόπια της δεύτερης μεγάλου μήκους του, Ροζ, που εμπνεύστηκε από την παιδική του ηλικία και τον Νίκο Γκάλη. Το Χιγκίτα, το sci-fi για τη δική του Μακρόνησο, που πήρε τον τίτλο του από τον κολομβιανό τερματοφύλακα των 90s ο οποίος ήταν για τον The Boy κάτι ανάλογο του πανκ. Το θαρραλέο Νήμα, που χάρισε στη σαρωτική Σοφία Κόκκαλη βραβείο ερμηνείας από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου. Και φυσικά το μεγάλου μήκους ντεμπούτο του, Κλαις; που έδωσε τις πρώτες, εκπληρωμένες πια, προσδοκίες για την υπέροχη συνέχεια του σινεμά του. Μαζί με τα πέντε φιλμ, παρουσιάζονται στο Cinobo ενοποιημένα τα δεκαεπτά μουσικά βίντεο κλιπ του The Boy, σαν μια ταινία που δεν έγινε ποτέ, με συνολικό τίτλο Δεν τη Φιλάει Κανείς.

Οι ταινίες, τα βίντεο κλιπ του – όπως και τα μουσικά του άλμπουμ και η μουσική που έχει γράψει για το σινεμά – ανήκουν όλα σε ένα πολύ ξεχωριστό, προκλητικό και συναρπαστικό σύμπαν: το δικό του. Και μέσα στις επόμενες εβδομάδες, οι συνδρομητές του Cinobo θα έχουν τη δυνατότητα να το ανακαλύψουν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *