Η 95η τελετή απονομής των βραβείων OSCAR® ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV

BLACK COSMOTE TV ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η  95η τελετή απονομής των βραβείων OSCAR® έρχεται για 7η συνεχή χρονιά, ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV, την Κυριακή 12/3 στις 02.00 (ξημερώματα Δευτέρας 13/3). Προορισμός για τους λάτρεις της μεγάλης κινηματογραφικής βραδιάς θα είναι το κανάλι COSMOTE CINEMA 1HD.

«OSCARSNight» με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο

H τηλεοπτική κάλυψη των βραβείων θα ξεκινήσει από την Κυριακή 12/3 στις 22.30 (COSMOTE CINEMA 1HD) μέσα από την ειδική εκπομπή «OSCARSNight» με οικοδεσπότη τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, ο οποίος θα κάνει και τον σχολιασμό της απονομής από τις 02.00 και μετά.Κατά τη διάρκεια της εκπομπήςθα παρουσιαστούν οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από την τελετή, ενώ καλεσμένοι από το χώρο του θεάματος και της Τέχνης που θα βρίσκονται στο στούντιο της COSMOTE TV, θα σχολιάσουν τις υποψηφιότητες και θα κάνουν προβλέψεις για τους νικητές.

Ζωντανή ανταπόκριση από το Λος Άντζελες

Η COSMOTE TV αποτελεί το μοναδικό ελληνικό τηλεοπτικό δίκτυο που θα βρίσκεται στο «κόκκινο» χαλίτου κορυφαίου κινηματογραφικού θεσμού.Ο ανταποκριτής της COSMOTE TV στο Λος Άντζελες, Γιώργος Σατσίδης θα μεταφέρει το κλίμα στους τηλεθεατές της εκπομπής «OSCARS’ Night», ενώ από τις 00.30 έως και λίγο πριν από την έναρξη της τελετής σε συνεχή ζωντανή μετάδοση (COSMOTE CINEMA 1HD) θα καταγράφει όλα όσα συμβαίνουν έξω από το Dolby Theater. Η εκπομπή «OSCARS’ Night», καθώς και η σύνδεση στο «κόκκινο» χαλί με τον Γιώργο Σατσίδη θα μεταδοθεί ταυτόχρονα από το κανάλι της COSMOTE TV στο YouTube.

Όλη η βραδιά των OSCAR («κόκκινο» χαλί, τελετή απονομής) θα προβληθεί και με υπότιτλους, την Δευτέρα 13/3 στο pop up κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS, ξεκινώντας από τις 18.45.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *