Το COSMOTE HISTORY HD τιμά την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

BLACK Cosmote History HD COSMOTE TV Streaming Ντοκιμαντέρ

Το COSMOTE HISTORY HD τιμά την 28η Οκτωβρίου με δύο νέα επεισόδια της εκπομπής «Μηχανή του Χρόνου» και με ολοήμερο αφιέρωμα ανήμερα της επετείου, με 15 ντοκιμαντέρ σε παραγωγή και συμπαραγωγή COSMOTE TV.

Τη Δευτέρα  23/10, στις 21.00, η «Μηχανή του Χρόνου» με τον Χρίστο Βασιλόπουλο θα παρουσιάσει τους αξιωματικούς που διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο στον ελληνοϊταλικό πόλεμο και θα εξερευνήσει τις ιστορίες εννέα Ελλήνων στρατηγών και αξιωματικών του έπους του ’40, οι οποίοι με τις αποφάσεις τους άλλαξαν τον ρου της ιστορίας, καθώς αντιστάθηκαν σθεναρά στην εισβολή και αντεπιτέθηκαν μέσα στο αλβανικό έδαφος. Την εβδομάδα που θα ακολουθήσει (Δευτέρα 30/11, 21.00, COSMOTE HISTORY HD), η εκπομπή έρχεται με νέο επεισόδιο για να  ρίξει φως στην πολεμική προετοιμασία των αμάχων παραμονές της ιταλικής εισβολής, στα καταφύγια, στο «εμπόριο του πολέμου», στις μεθόδους αντικατασκοπίας και στις προσπάθειες ανύψωσης του ηθικού.

Στο πλαίσιο του αφιερώματος, ανήμερα της επετείου του «ΟΧΙ» (Σάββατο 28/10), από τις 09.00 το πρωί έως τα μεσάνυχτα θα προβληθούν ντοκιμαντέρ από δημοφιλείς παραγωγές και συμπαραγωγές της COSMOTE TV. Μεταξύ αυτών είναι: «Μηχανή του Χρόνου: το έπος του ‘40» (09.00), «Ένδοξα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού» (13.00 & 17.40), «Λουλούδια που μαράθηκαν νωρίς: Κακόπετρος 28 Αυγούστου 1944» (14.30), «Ρωμανιώτες: Οι Έλληνες Εβραίοι των Ιωαννίνων» (18.40), «Η μέρα που τελείωσε ο πόλεμος» (22.00), «Όταν ο Ερμής κράτησε την αναπνοή του» (23.00) κ.α.

Όλα τα επεισόδια και οι ταινίες διατίθενται και στον δωρεάν on demand κατάλογο της COSMOTE TV, για θέαση οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *