«Serial (Bad) Weddings» απόψε στη Nova!

BLACK Ταινίες

Γέλιο και σπαρταριστές στιγμές περιμένει τους συνδρομητές της Nova, αυτή την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου (22:00) στο Novacinema1 με τους πρωταγωνιστές της κωμωδίας «Serial (Bad) Weddings» να…αναφωνούν «Θεέ Μου τι Σου Κάναμε;» στο 3ο sequel (2021, διάρκεια 94’) που θα μεταδοθεί στη ζώνη Sunday Premiere!

Ο Κλοντ και η Μαρί σύντομα θα συμπληρώσουν 40 χρόνια γάμου. Για να γιορτάσουν την περίσταση, οι τέσσερις κόρες τους οργανώνουν ένα πάρτι έκπληξη, προσκαλώντας η κάθε μια τα πεθερικά της. Η ξεκαρδιστική συνέχεια την Κυριακή 10/12 (22:00) στο Novacinema1 με τους Christian Clavier, Alice David, Frederique Bel και σκηνοθεσία του Philippe de Chauveron.

Η ταινία είναι διαθέσιμη και On Demand στην πλατφόρμα της ΕΟΝ, μαζί με περισσότερες από 4.000 ταινίες & επεισόδια σειρών. Ακόμη, το πρόγραμμα των καναλιών Novacinema διατίθεται με δυνατότητα Catch up 7 ημερών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλο το πλούσιο περιεχόμενο της Nova επιλέγοντας το πρόγραμμα ΕΟΝ ΤV ή το Συνδυαστικό Πρόγραμμα ΕΟΝ που τους ταιριάζει.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *