«Η παραλία» απογείωσε και το ERTFLIX

BLACK ERTFLIX Streaming Σειρές ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Περισσότερες από 2,1 εκατομμύρια θεάσεις έχει καταγράψει στο ERTFLIX, σε διάστημα μόλις τριών εβδομάδων, η νέα σειρά της ΕΡΤ1 «Η παραλία», απογειώνοντας την επισκεψιμότητα και της ψηφιακής πλατφόρμας της ΕΡΤ.

Ένας στους τρεις βλέπει τη σειρά από το κινητό του τηλέφωνο

Ο αριθμός αυτός είναι πρωτοφανής για το ERTFLIX, καθώς ουδέποτε στα τρία χρόνια λειτουργίας του δεν έχει σημειωθεί ανάλογη επισκεψιμότητα σε καθημερινή σειρά μυθοπλασίας της ΕΡΤ.

Είναι ενδεικτικό ότι, μεσοσταθμικά, κάθε επεισόδιo της «Παραλίας», από τα 15 που έχουν ήδη μεταδοθεί, το παρακολούθησαν οn demand στο ΕRTFLIX περισσότεροι από 130.000 τηλεθεατές, εκτινάσσοντας κατά 26% την καθημερινή επισκεψιμότητα της πλατφόρμας της ΕΡΤ.

Υπογραμμίζεται, δε, ότι η παράλληλη αυτή τηλεθέαση, που δείχνει ότι «Η παραλία» έχει γίνει ήδη και μια αγαπημένη on demand συνήθεια για δεκάδες χιλιάδες τηλεθεατές, δεν προσμετράται στην -oύτως ή άλλως- υψηλή τηλεθέαση που καταγράφεται για την απευθείας μετάδοση της σειράς από την ΕΡΤ1 κάθε βράδυ, στις 22:45.

Εντυπωσιακό είναι, επίσης, ότι η πλειονότητα των θεατών που προτιμούν να βλέπουν την «Παραλία» στο ERTFLIX δεν την παρακολουθούν από την τηλεόρασή τους, αλλά μέσω υπολογιστών ή ακόμη και κινητών τηλεφώνων! Συγκεκριμένα, στο διάστημα 4-24 Σεπτεμβρίου, και επί 2.170.000 εκατομμυρίων θεάσεων  που κατέγραψε «Η παραλία» στο ERTFLIX, οι 694.400, δηλαδή το 32%, έγιναν μέσω κινητών τηλεφώνων και επιπλέον 412.300 μέσω υπολογιστών (19%) και 86.800 μέσω τάμπλετ (4%).

Σημειώνεται, τέλος, ότι ανάλογη επιτυχία σημειώνει στο ERTFLIX και η διεθνώς βραβευμένη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι», καθώς, αν και έχουν ανέβει μόλις 4 επεισόδια, έχουν ήδη ξεπεράσει τις 450.000 θεάσεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *