UEFA Europa & Conference League: Οι αγώνες των ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ αποκλειστικά στην COSMOTE TV

BLACK COSMOTE TV ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στους ομίλους των UEFA Europa & Conference League, με την COSMOTE TV να αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για τη μετάδοση των αγώνων. Εκτός από τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων, τα κανάλια COSMOTE SPORT θα φιλοξενήσουν ζωντανά και αποκλειστικά 9 ακόμα παιχνίδια του διημέρου 20-21/9. Η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα  της COSMOTE TV θα βρίσκεται «μέσα» σε κάθε φάση, για να μεταφέρει όλα τα στιγμιότυπα και πλήρες ρεπορτάζ από κάθε αγώνα.

Οι κρίσιμες αναμετρήσεις των ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού για το UEFA Europa League

Την αρχή για τις ελληνικές ομάδες στους ομίλους θα κάνει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος την Πέμπτη 21/9 θα υποδεχτεί την ισπανική Βιγιαρεάλ (19.45, COSMOTE SPORT 3HD). Οι «πράσινοι» επιστρέφουν στους ομίλους του UEFA Europa League μετά τη σεζόν 2016-17, φιλοδοξώντας να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους. Την ίδια μέρα στις 22.00, θα ριχτεί στη «μάχη» και η ΑΕΚ (COSMOTE SPORT 6HD). Η «Ένωση» θα ταξιδέψει στην Αγγλία για να αντιμετωπίσει τη μαχητική Μπράιτον, η οποία συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να υποδεχθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τη γερμανική Φράιμπουργκ, με την οποία βρίσκεται αντιμέτωπος για 2η συνεχή χρονιά. Θα μπορέσουν οι «ερυθρόλευκοι» να πάρουν «εκδίκηση» μετά την περσινή ήττα με 0-3 και να ξεκινήσουν με νίκη την πορεία τους στους ομίλους; Η απάντηση θα δοθεί την Πέμπτη 21/9 στις 22.00 στο COSMOTE SPORT 5HD.

Εκτός από τους αγώνες των ελληνικών ομάδων, τα κανάλια COSMOTE SPORT θα μεταδώσουν και τα ματς: Ρεν-Μακάμπι Χάιφα (19.45, COSMOTE SPORT 7HD), Άγιαξ-Μαρσέιγ (22.00, COSMOTE SPORT 4HD), Γουέστ Χαμ-Τόπολα (22.00, COSMOTE SPORT 3HD), Λίντσερ-Λίβερπουλ (19.45, COSMOTE SPORT 9HD), Σπάρτα Πράγας-Άρης Λεμεσού (22.00, COSMOTE SPORT 7HD) και Ρέιντζερς-Μπέτις (22.00, COSMOTE SPORT 8HD & COSMOTE SPORT 4K).

Η «μάχη» του ΠΑΟΚ στο UEFA Europa Conference League

Στην τρίτη του διαδοχική παρουσία στους ομίλους UEFA Europa Conference League, ο ΠΑΟΚ καλείται να ξεκινήσει με νίκη τις υποχρεώσεις του, ταξιδεύοντας στην Φινλανδία για να αντιμετωπίσει την Ελσίνκι. Η σέντρα του αγώνα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21/9 στις 19.45, στο COSMOTE SPORT 4HD.

Οι υπόλοιπες μεταδώσεις τις COSMOTE TV για τη διοργάνωση, περιλαμβάνουν τον αγώνα Λιλ-Ολίμπια Λιουμπλιάνα, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη 20/9 (17.30, COSMOTE SPORT 9HD), ενώ μία μέρα μετά θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Αμπερντίν (19.45, COSMOTE SPORT 8HD) και Κλαμπ Μπριζ-Μπεσίκτας (22.00, COSMOTE SPORT 9HD).

Η δημοσιογραφική κάλυψη των καναλιών COSMOTE SPORT

Με αφορμή την έντονη παρουσία των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργάνωσες, η COSMOTE TV δημιούργησε τη νέα, ειδική εκπομπή «UEFA European Football Show Greek Edition» με τους Στέφανο Αβραμίδη, Αντρέα Παλομπαρίνι και Τόλη Χριστοφοράκη. Η εκπομπή θα βρίσκεται στη διάθεση των τηλεθεατών την Πέμπτη 21/9 από τις 18.00 (COSMOTE SPORT 2HD), μεταφέροντας όλες τις εξελίξεις και τα νέα των ελληνικών ομάδων, ενώ θα επιστρέψει τα μεσάνυχτα με τα καλύτερα στιγμιότυπα, το ρεπορτάζ και την ψηφιακή ανάλυση των αγώνων της ημέρας.

Στο καθιερωμένο ραντεβού με τους τηλεθεατές, το «European Football Show Λεπτό προς Λεπτό» με τον Γιώργο Μπιτσικώκο (Πέμπτη 21/9, 19.45, COSMOTE SPORT 1HD) θα «περιηγηθεί» στα ευρωπαϊκά γήπεδα, παρουσιάζοντας όλα τα γκολ και τις σημαντικότερες φάσεις της αγωνιστικής μέρας από το UEFA Europa League και το UEFA Europa Conference League.

Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων για το UEFA Europa League και το UEFA Europa Conference League:

Τετάρτη 20/9

UEFA Europa Conference League (Φάση Ομίλων, 1η αγωνιστική)

Λιλ-Ολίμπια Λιουμπλιάνα (17.30, COSMOTE SPORT 9HD)

Πέμπτη 21/9

UEFA Europa League (Φάση Ομίλων, 1η αγωνιστική)

Παναθηναϊκός-Βιγιαρεάλ (19.45, COSMOTE SPORT 3HD)

Ρεν-Μακάμπι Χάιφα (19.45, COSMOTE SPORT 7HD)

Λίντσερ-Λίβερπουλ (19.45, COSMOTE SPORT 9HD)

Μπράιτον-ΑΕΚ (22.00, COSMOTE SPORT 6HD)

Ολυμπιακός-Φράιμπουργκ (22.00, COSMOTE SPORT 5HD)

Γουέστ Χαμ-Τόπολα (22.00, COSMOTE SPORT 3HD)

Άγιαξ-Μαρσέιγ (22.00, COSMOTE SPORT 4HD)

Σπάρτα Πράγας-Άρης Λεμεσού (22.00, COSMOTE SPORT 7HD)

Ρέιντζερς-Μπέτις (22.00, COSMOTE SPORT 8HD & COSMOTE SPORT 4K)

UEFA Europa Conference League (Φάση Ομίλων, 1η αγωνιστική)

Ελσίνκι-ΠΑΟΚ (19.45, COSMOTE SPORT 4HD)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Αμπερντίν (19.45, COSMOTE SPORT 8HD)

Κλαμπ Μπριζ-Μπεσίκτας (22.00, COSMOTE SPORT 9HD)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *