Δυναμική πρεμιέρα για τους «Πανθέους» στον ΣΚΑΪ

Σειρές ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η νέα σειρά του ΣΚΑΪ, έκανε πρεμιέρα χθες το βράδυ και το τηλεοπτικό κοινό υποδέχθηκε με ενθουσιασμό τη συγκλονιστική ιστορία της οικογένειας των «Πανθέων». 1.765.587 τηλεθεατές παρακολούθησαν έστω για 1’ λεπτό το πρώτο επεισόδιο στο οποίο είδαμε τους ήρωες να ανοίγουν το κεφάλαιο της ζωής τους, να ακροβατούν ανάμεσα στην αγάπη και το πάθος και να μαθαίνουν μυστικά, κρυμμένα για χρόνια στο σκοτάδι.

Η πρεμιέρα της σειράς αγκαλιάστηκε από το τηλεοπτικό κοινό και ήταν στην πρώτη θέση του slot μετάδοσής της, με ποσοστό 17,0% στο γενικό σύνολο. Στο κοινό 18-54 η σειρά σημείωσε 15,4%, ενώ στις γυναίκες 45-54 το ποσοστό έφτασε στο 20,0%.

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν στη σειρά και οι χρήστες του twitter, με το #pantheoi να φτάνει στο Νο1 κατά τη διάρκεια μετάδοσης του επεισοδίου, ενώ παρέμεινε στην πρώτη θέση για πολλές ώρες και μετά τη λήξη του. Στις πρώτες θέσεις του twitter βρέθηκαν και οι βασικοί ρόλοι της σειράς -Βλάσης (Γιώργος Κωνσταντίνου), Χρυσοστόμη (Κάτια Δανδουλάκη), Ανδρέας (Αιμίλιος Χειλάκης), Μάρμω (Μελία Κράιλινγκ), Κίτσος (Μιχάλης Σαράντης)- με τους χρήστες να εκθειάζουν τους ηθοποιούς για τις ερμηνείες τους ενώ εγκωμιαστικά ήταν τα σχόλια για την κινηματογραφική σκηνοθεσία, τη δυνατή πλοκή, το καστ αλλά και το εξαιρετικό τραγούδι των τίτλων αρχής.

Οι τηλεθεατές, που έχουν ήδη μπει στο δίλημμα «Ανδρέας ή Κίτσος», αναρωτιούνται γιατί ο Βλάσης απαρνήθηκε την εκλιπούσα σύζυγό του και ανυπομονούν να μάθουν το μυστικό της οικογένειας. Η συνέχεια αναμένεται καθηλωτική στο δεύτερο επεισόδιο, απόψε στις 21.00:

Ο Ισίδωρος (Ν. Χατζόπουλος) προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ της ανακάλυψης ότι υπάρχει ένα νόθο παιδί στην οικογένεια των Πανθέων. Ο Ανδρέας (Α. Χειλάκης) θα κάνει προσπάθειες να γεφυρώσει το χάσμα της γυναίκας του, Μάρμως (Μ. Κράιλινγκ), με την υπόλοιπη οικογένεια. Έτσι, θα ζητήσει από τον Κίτσο (Μ. Σαράντης) να αποτελέσει την πρώτη γέφυρα μεταξύ των Πανθέων και της συζύγου του. Η κηδεία του Στρατηγού Βλάση (Γ. Κωνσταντίνου) γίνεται με τις τιμές που του αξίζουν. Όλο το Γραμματικό δίνει το παρών αλλά ανάμεσα στον κόσμο υπάρχει και ένας άντρας που δεν τον ξέρει κανένας. Η Πέλλα (Ι. Μπαλτσαβιά) θα φύγει από τον Κίτσο και θα ζητήσει τη βοήθεια του Τέλη (Κ. Γαβαλάς). Αυτός θα προσπαθήσει να της βρει πλαστά διαβατήρια για να τη φυγαδεύσει εκτός Ελλάδας. Η Πέλλα αφού του πει τι έγινε στη Θεσσαλονίκη και για ποιο λόγο την κυνηγάνε θα πάει εκεί που την στέλνει ο Τέλης για να πάρει τα χαρτιά της. Όμως, δεν μπορεί να υπολογίσει τι την περιμένει, σε εκείνη την κακόφημη περιοχή που θα βρεθεί μόνη της…

«Οι Πανθέοι»

Δευτέρα με Πέμπτη στις 21.00, στον ΣΚΑΪ

Πρωταγωνιστούν: Κάτια Δανδουλάκη (Χρυσοστόμη Πανθέου), Αιμίλιος Χειλάκης (Ανδρέας Πανθέος), Μελία Κράιλινγκ (Μάρμω Πανθέου), Μιχάλης Σαράντης (Κίτσος Γαλάτης), Νίκος Χατζόπουλος (Ισίδωρος Πανθέος), Θανάσης Κουρλαμπάς (Φάνης Πανθέος), Μαρία Καλλιμάνη (Δέσποινα Γαλάτη), Πηνελόπη Πιτσούλη (Ιλαρία), Κόρα Καρβούνη (Νίνα Αυγουστάκη), Σπύρος Σταμούλης (Στάθης Μονογιός), Μιχάλης Συριόπουλος (Γιάννης Μαρμάρης), Έλενα Τοπαλίδου (Δασκάλα), Αθηνά Μαξίμου (Μερόπη Μονογιού), Κώστας Φιλλίπογλου (Ιορδάνης Βαλλίδης), Παντελής Δεντάκης (Λουκάς Αυγουστάκης), Σμαράγδα Αδαμοπούλου (Ματούλα Γκανά), Χριστίνα Αλεξανιάν (Βέτα Πανθέου), Ελένη Καρακάση (Σεβαστή), Αλέξανδρος Μούκανος (Χρυσίνας), Ιζαμπέλλα Μπαλτσαβιά (Πέλλα Γκανά), Βίκυ Διαμαντοπούλου (Θάλεια Μονογιού), Κωνσταντίνος Γαβαλάς (Τέλης Βαλέριος), Κώστας Κονταράτος (Παναγής), Εύα Σιμάτου (Σοφία Στρατηγού), Αρετή Τίλη (Αλέκα Βαλλίδη), Ιφιγένεια Καραμήτρου (Λιάνα Πανθέου), Γιάννης Κατσιμίχας (Θωμάς Πανθέος), Θανάσης Ισιδώρου (Στέφανος Χρυσίνας), Κωνσταντίνος Ελματζίογλου (Ηλίας Γαζής), Γιάννης Ίτσιος (Δημήτρης), Κρυσταλλία Κεφαλούδη (Μαριάννα), Βάλλια Παπαδάκη (Ουρανία)

Στο ρόλο του Βλάση Πανθέου, ο Γιώργος Κωνσταντίνου

Σενάριο: Γιάννα Κανελλοπούλου

Σενάριο: Άγγελος Χασάπογλου

Σύμβουλος Σεναρίου: Σπηλιόπουλος Χ.Β.

Σκηνοθεσία: Σπύρος Μιχαλόπουλος

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Διονύσης Λαμπίρης

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Αντώνης Κουνέλλας

Ενδυματολόγος: Κωνσταντίνος Ζαμάνης

Σκηνογράφος: Αντώνης Χαλκιάς

Οργάνωση Παραγωγής: Θοδωρής Κόντος

Εκτέλεση Παραγωγής: JK PRODUCTIONS – ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

instagram.com/pantheoi.official/

facebook.com/pantheoi.official/

#Pantheoi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *