Δύο νέες σειρές στο FX Life

BLACK Streaming Σειρές ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Οι κωμικές σειρές «Abbott Elementary» και «Not Dead Yet» έρχονται τα βράδια της Τρίτης αποκλειστικά στο FX Life! Η σειρά «Abbott Elementary» κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου στις 21.00 και ακολουθεί η πρεμιέρα της σειράς «Not Dead Yet» στις 21.25. Τα νέα επεισόδια των δύο σειρών, που είναι πρωτότυπες παραγωγές Disney+, θα προβάλλονται κάθε Τρίτη στις 21.00 και 21.25 αντίστοιχα στο FX Life. Το FX Life είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV.

Δείτε το trailer: Abbott Elementary | Νέα Σειρά Trailer | FX Life Greece

Δείτε το trailer: Not Dead Yet | Νέα Σειρά Trailer | FX Life Greece

Η κωμική σειρά «Abbott Elementary» ακολουθεί τη ζωή μίας ομάδας αφοσιωμένων δασκάλων με πάθος για τη δουλειά τους και μίας αλλοπρόσαλλης διευθύντριας, οι οποίοι προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα στο δημόσιο εκπαιδευτικό σύστημα της Φιλαδέλφειας. Αν και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους, είναι αποφασισμένοι να βοηθήσουν τους μαθητές τους να πετύχουν στη ζωή.

Η σειρά «Not Dead Yet» ακολουθεί τη Νελ Σεράνο (Gina Rodriguez), μία κατεστραμμένη οικονομικά και προσφάτως χωρισμένη γυναίκα, η οποία κάνει μια νέα αρχή στην προσωπική της ζωή, αλλά και στην καριέρα που είχε αφήσει πίσω πριν από 10 χρόνια. Όταν κλείνει τη μόνη δουλειά που κατάφερε να βρει, να γράφει νεκρολογίες, η Νελ ξεκινάει να δέχεται συμβουλές ζωής από μία απίθανη πηγή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *