Η Μάρα Ζαχαρέα επιστρέφει στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Ενημερωτικές Εκπομπές ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η Μάρα Ζαχαρέα στη Διεύθυνση Ειδήσεων και όλο το έμπειρο δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο, είναι έτοιμοι να δώσουν τη μάχη της ενημέρωσης τη νέα τηλεοπτική σεζόν 2022 – 2023.

Τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, η Μάρα Ζαχαρέα επιστρέφει στην παρουσίαση του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του Star, καθημερινά στις 19:45.

Επίσης, από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου καθημερινά στις 15:00, ο Γιώργος Ευγενίδης θα παρουσιάζει το Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων.

Από το Σαββατοκύριακο 10-11 Σεπτεμβρίου, ο Σπύρος Λάμπρου στην παρουσίαση  του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων στις 19:45.

Το Νοηματικό Δελτίο Ειδήσεων (καθημερινά στις 15:45 και το Σαββατοκύριακο στις 15:15) καθώς και το Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων του Σαββατοκύριακου στις 15:00, θα παρουσιάζουν η Ράνια Τραγόμαλλου και η Κατερίνα Τσαμούρη.

Ο Γιώργος Ευγενίδης θα ενημερώνει για το «καυτό» κυβερνητικό ρεπορτάζ και όταν η επικαιρότητα το απαιτεί θα βρίσκεται στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων, στο πλευρό της Μάρας Ζαχαρέα, ως σχολιαστής.

Στην  αρχισυνταξία του πολιτικού ρεπορτάζ θα είναι Πέτρος Μποτσαράκος και στην αρχισυνταξία του οικονομικού ρεπορτάζ ο Γιώργος Παππούς. Στην ανάλυση των διεθνών σχέσεων η Έλενα Παπαδημητρίου.

Ο εν αποστρατεία αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ, Θανάσης Κατερινόπουλος, θα αναλύει υποθέσεις του αστυνομικού ρεπορτάζ.

O μετεωρολόγος Θοδωρής Κολλυδάς θα ενημερώνει τους πολίτες με την εμπειρία και την εγκυρότητά του, για κάθε αλλαγή των καιρικών συνθηκών στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *