ΣΕΡΡΕΣ, η νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη έρχεται στο ΑΝΤ1+

BLACK SCANNER Σειρές ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το ΑΝΤ1+, η νέα συνδρομητική πλατφόρμα του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, εισέρχεται δυναμικά στην παραγωγή πρωτότυπης ελληνικής μυθοπλασίας και παρουσιάζει το πρώτο ΑΝΤ1+ Original, τις ΣΕΡΡΕΣ, σε σενάριο του Γιώργου Καπουτζίδη και σκηνοθεσία του Σταμάτη Πατρώνη. Αυτή η ξεχωριστή συνεργασία σηματοδοτεί την αρχή των ΑΝΤ1+ Originals, που θα εμπλουτίσουν το περιεχόμενο της συνδρομητικής πλατφόρμας με πρωτότυπες ελληνικές παραγωγές αποκλειστικά για τους συνδρομητές του ΑΝΤ1+.

Μέσα από τη νέα σειρά, ο Γιώργος Καπουτζίδης μάς ταξιδεύει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τις Σέρρες, για να διηγηθεί με τον δικό του μοναδικό τρόπο, μια ιστορία που θα αγγίξει το ελληνικό κοινό. Στις «ΣΕΡΡΕΣ», ο Οδυσσέας ζει στην Αθήνα, μακριά από την οικογένειά του. Η περίπλοκη σχέση με τον πατέρα του, τον Λευτέρη, τους έχει οδηγήσει στην αποξένωση. Όταν, όμως, ένα δυσάρεστο γεγονός αναγκάζει τον Οδυσσέα να επιστρέψει στις Σέρρες, όλα αρχίζουν να αλλάζουν. Έτσι, δύο ξένοι στο ίδιο σπίτι, στην ίδια πόλη, πατέρας και γιος ξεκινούν από το μηδέν να γνωρίσουν ο ένας τον άλλο. Έχοντας στο πλευρό του τη Χρύσα και απέναντί του τη Σταματίνα, τη Νάνσυ και τον Θωμά, ο Οδυσσέας θα βοηθήσει τον πατέρα του να σταθεί ξανά στα πόδια του. Μέσα από στιγμές συγκίνησης και γέλιου, ο Οδυσσέας και ο Λευτέρης θα γνωριστούν πραγματικά, θα αγαπηθούν από την αρχή και θα συμφιλιωθούν με τις διαφορές τους, αλλά και με την απώλεια. Σε μια επαρχιακή πόλη, με εικόνες από μια Ελλάδα που όλοι γνωρίζουμε, ο Οδυσσέας και ο Λευτέρης ανακαλύπτουν ότι ο κόσμος είναι πιο όμορφος όταν αποδεχόμαστε τον εαυτό μας, αλλά και τους γύρω μας, για αυτό που είναι πραγματικά.

Μεγάλο μέρος των γυρισμάτων της σειράς πραγματοποιήθηκε στη Βόρεια Ελλάδα, αναδεικνύοντας διαφορετικές γωνιές της πόλης των Σερρών, όπου η σύγχρονη σκηνοθετική ματιά του Σταμάτη Πατρώνη και μια ομάδα ταλαντούχων ηθοποιών έδωσαν ζωή στο σενάριο του Γιώργου Καπουτζίδη. Τον ρόλο του Λευτέρη και του Οδυσσέα ενσαρκώνουν αντίστοιχα ο Γιώργος Γάλλος και ο Πάνος Νάτσης, ενώ πρωταγωνιστούν και οι Λένα Δροσάκη, Μαριλού Κατσαφάδου, Γιούλη Τσαγκαράκη και Λένα Ουζουνίδου. Την πρωτότυπη μουσική της σειράς υπογράφει ο Φοίβος Δεληβοριάς.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης δηλώνει, «Έφυγα από την πόλη μου πριν από 30 χρόνια και επέστρεψα για να διηγηθώ αυτή την ιστορία. Είναι μια ιστορία αστεία, γεμάτη αγάπη, νοσταλγία και όνειρα για έναν καλύτερο κόσμο. Γράφοντας τη σειρά, ήμουν πιο ελεύθερος. Η ιστορία δείχνει μια εξέλιξη που έχω κι εγώ ως σεναριογράφος. Επίσης, δεν το αντιμετώπισα σαν δουλειά, αλλά σαν μια ψυχοθεραπεία ή παρέα. Γράφτηκε στην καραντίνα, στην Αίγινα και ήταν η παρέα μου αυτός ο κόσμος. Με τιμά ιδιαίτερα που οι ΣΕΡΡΕΣ είναι η πρώτη σειρά του ΑΝΤ1+ και είναι σημαντικό ότι θα βγουν πολλές καινούργιες δουλειές και οι δημιουργοί θα είναι πιο ελεύθεροι να εκφραστούν. Θα δούμε πολύ όμορφα πράγματα, καινοτόμα και τολμηρά».

Η πολυαναμενόμενη σειρά αποτελείται από δέκα επεισόδια κα κάνει πρεμιέρα στις 12 Απριλίου με διπλό επεισόδιο, ενώ στη συνέχεια το νέο επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο κάθε Παρασκευή, μόνο στο ΑΝΤ1+. Το ελληνικό κοινό θα μπορεί να απολαύσει τις ΣΕΡΡΕΣ αποκλειστικά στη συνδρομητική πλατφόρμα ΑΝΤ1+, κάνοντας εγγραφή στο antennaplus.gr με 14 ημέρες δωρεάν δοκιμή και προσφορά γνωριμίας 4,99€ τον μήνα για τους πρώτους τρεις μήνες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *