«ΖΩΗ»: Το 3ο επεισόδιο, με τη Μαρία Καβογιάννη, την Ταμίλα Κουλίεβα και την Τάνια Τσανακλίδου, έρχεται τη Μεγάλη Παρασκευή

BLACK Streaming Σειρές

Το τρίτο επεισόδιο της νέας ΑΝΤ1+ Original σειράς «ΖΩΗ» έρχεται αυτή την Παρασκευή αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+. Στο επεισόδιο αυτό, η Μαρία Καβογιάννη μέσα από τον ρόλο της Ζωής μάς αποδεικνύει τη δύναμη που έχει η αγάπη που ενώνει ένα ζευγάρι, η αγάπη της μάνας για το παιδί της, αλλά και η αγάπη ενός παιδιού για τη μάνα του. Ή, στη δική μας περίπτωση, για τις μανάδες του.

H ιστορία

Η Αριάδνη ήταν ένα πολλά υποσχόμενο νεαρό κορίτσι. Υιοθετημένη από τους γονείς της σε μικρή ηλικία, είχε όλη τη ζωή μπροστά της. Μέχρι που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο. Πίσω της άφησε τη μαμά της, την Πολύμνια, μια διάσημη τραγουδίστρια που άφησε εποχή στο ελληνικό τραγούδι. Όμως, μαζί με το παιδί της, η Πολύμνια έχασε και τη φωνή της, αλλά και το άλλο της μισό, στη μουσική και στη ζωή. Ο θάνατος της Αριάδνης τους, διέλυσε τη σχέση των δύο γονιών. Τώρα, η Αριάδνη δεν μπορεί να κάνει το πέρασμα και να βρει τη γαλήνη αν δεν βοηθήσει τη μητέρα της να βρει ξανά τη φωνή της. Και ο μοναδικός τρόπος να γίνει αυτό είναι να επανενωθεί με το άλλο της μισό, την Αγάθη. Αυτή είναι και η δεύτερη αποστολή της Ζωής, να φέρει ξανά κοντά δύο αδελφές-ψυχές που έχασαν τον δρόμο τους εξαιτίας της αβάσταχτης απώλειας του παιδιού τους.

Θέμα του επεισοδίου είναι ο θρήνος που γεννά όλη αυτή η αγάπη που δεν έχει πού να πάει. Και ο πιο γεμάτος θρήνος είναι αυτός της μάνας που βλέπει το παιδί της μόνο σε κορνιζαρισμένη φωτογραφία. Είναι τόσο γεμάτος που βαραίνει την ελπίδα, τη δημιουργία, τον σκοπό. Και δύο μανάδες μαζί είναι καλύτερο από μία μάνα μόνη της. Όπως λέει και η Τάνια Τσανακλίδου μέσα από τη φωνή του ρόλου της, της Πολύμνιας, «μη το υποτιμάς το “μαζί”, Ζωή. Έχει δύναμη το “μαζί”. Έχει σχήμα.»

Πρωταγωνιστούν: Μαρία Καβογιάννη, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Κώστας Φιλίππογλου, Γιάννης Σοφολόγης, Εύα Κέσσελρινγκ

Guest Starring: Τάνια Τσανακλίδου, Αναστασία Παντούση, Ταμίλα Κουλίεβα, Ορέστης Χαλκιάς

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *