Οι καλύτεροι μουσικοί του αύριο έρχονται «Με τις Μπάντες» το Πάσχα στην ΕΡΤ

ERTFLIX

Μη χάσετε τις καλύτερες εμφανίσεις νέων συγκροτημάτων από το μουσικό κάλεσμα της ΕΡΤ, «Με τις Μπάντες», προς τα νεανικά συγκροτήματα, που μετά το ERTFLIX, καταφτάνει στην ΕΡΤ1 και στην ΕΡΤ2, από την Κυριακή του Πάσχα 16 Απριλίου 2023.

Οι πιο ταλαντούχοι ανερχόμενοι μουσικοί του αύριο μπαίνουν με τις μπάντες, στους τηλεοπτικούς δέκτες της δημόσιας τηλεόρασης. Μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου που αγαπούν να παίζουν και να συνθέτουν μουσική, είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν για πρώτη φορά επαγγελματική ηχογράφηση και να δούνε να γίνεται πραγματικότητα το πρώτο τους video clip.

Θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε μερικά από τα καλύτερα και πιο δημιουργικά νεανικά μουσικά σχήματα να ερμηνεύουν όλα τα είδη μουσικής από παραδοσιακές μελωδίες από όλη την Ελλάδα μέχρι pop, rock, ακόμα και jazz.

Κάποια από τα συγκροτήματα που θα δούμε και θα ακούσουμε είναι οι Πεντοζαλισμένοι, οι Ενχόρδιος Δεσμός, οι Alter Ego, οι French Fries, οι Κατά Τύχη, οι Τράνταγμα.

Και φυσικά όσες ακόμα νεανικές μπάντες επιθυμούν να δούνε το όνειρο τους να γίνεται πραγματικότητα, μπορούν να συμμετέχουν, στέλνοντάς ένα e-mail με τη μουσική τους ή τα τραγούδια τους, στο metismpantes@ert.gr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *