PICK΄NROLL» με τους Πασκάλ Σιακάμ και Μπάνε Πρέλεβιτς στην  COSMOTETV

COSMOTE TV ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

Το «PICK ΄N ROLL» επιστρέφει για το καθιερωμένο ραντεβού της Τρίτης στην COSMOTE TV (4/4, 19.30, COSMOTE SPORT 4HD) με συνέντευξη του «άσου» των Τορόντο Ράπτορς, Πασκάλ Σιακάμ και του «θρύλου» του ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς.

Ειδικότερα, ο Καμερουνέζος φόργουορντ των Ράπορς «αποκαλύπτει» αποκλειστικά στους Βασίλη Σκουντή και Ρήγα Δάρδαλη όλα τα σημαντικά στιγμιότυπα της έως τώρα καριέρας του, όπως τον τίτλο του 2019 πλάι στον Καγουάι Λέοναρντ. Ο σταρ του ΝΒΑ μιλά, επίσης, για την ιδιαίτερη σχέση του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο μέλλον με την Εθνική Καμερούν.

Στην κάμερα της COSMOTE TV και τον Κώστα Γκουντούλα, ο Μπάνε Πρέλεβιτς περιγράφει τα συναισθήματά του μετά την απόσυρση της φανέλας του στην κατάμεστη Paok Sports Arena, ενώ κάνει αναδρομή στην καριέρα και στις μεγάλες του στιγμές με τον «Δικέφαλο του Βορρά». Τις σκέψεις τους για τον Μπάνε μοιράζονται οι πρώην συμπαίκτες του Ευθύμης Ρεντζιάς, Γιάννης Γιαννούλης, καθώς και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Αποκλειστικά στο «PICK N ROLL» και τον Γιάννη Μέγα μιλούν και τα δύο ανερχόμενα «αστέρια» του Παναθηναϊκού Αλέξανδρος Σαμοντούροφ και Νεοκλής Αβδάλας, μετά την κατάκτηση του φετινού εφηβικού πρωταθλήματος Αθηνών, κόντρα στο Περιστέρι.

Καλεσμένος του Βασίλη Σκουντή στο στούντιο της COSMOTE TV θα είναι ο προπονητής του Λαυρίου και βοηθός του Ηλία Ζούρου στην Εθνική Γεωργίας, Γιώργος Λιμνιάτης. Σε σύνδεση μέσω Skype θα μιλήσει και η παίκτρια του Ολυμπιακού Άννα Σπυριδοπούλου, σε συνέχεια της κατάκτησης του Πρωταθλήματος Γυναικών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *