«Ιστορίες Γυναικών»: Οι εμβληματικές First Ladies στο Novalifε!

EON Nova Streaming Ντοκιμαντέρ

Η αγαπημένη ζώνη, «Ιστορίες Γυναικών» στο Novalifε έρχεται να καθηλώσει τους συνδρομητές της NOVA και τον Απρίλιο κάθε Τρίτη στις 21:00 με γοητευτικές, μυστηριώδεις, δυναμικές γυναίκες και με άρωμα εξουσίας που έγραψαν ιστορία! Και αυτό το μήνα το αφιέρωμα επικεντρώνεται στις εμβληματικές First Ladies. Τις πρώτες κυρίες των ΗΠΑ.

Λένε ότι πίσω από κάθε σπουδαίο άντρα κρύβεται μια σπουδαία γυναίκα. Οι «First Ladies», που σας παρουσιάζουν οι βραβευμένοι σκηνοθέτες Kim Duke, Liz Mermin & Kat English είναι μια συναρπαστική σειρά ντοκιμαντέρ έξι επεισοδίων, με το κάθε επεισόδιο να εξερευνά τη ζωή μιας από τις έξι εμβληματικές γυναίκες των οποίων τα ονόματα αφηγούνται τη διαδρομή της πρόσφατης ιστορίας των ΗΠΑ: Eleanor Roosevelt, Lady Bird Johnson, Jackie Kennedy, Nancy Reagan, Hillary Rodham Clinton και Michelle Obama.​

  • Michelle Obama (4/4): Το επεισόδιο εξερευνά τη ζωή της και τον τρόπο με τον οποίο δημιούργησε τη δικής κληρονομιά, την ώρα που αποτελούσε ένα σημαντικό και αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορικής προεδρίας του συζύγου της, του Μπαράκ Ομπάμα.
  • Jackie Kennedy (4/4): Η ζωή της και ο τρόπος με τον οποίο πήρε τον έλεγχο της κληρονομιάς του προέδρου Τζον Κένεντι, τις ημέρες που ακολούθησαν τη δολοφονία του.
  • Nancy Reagan (11/4): Η ζωή και η κληρονομιά μίας από τις πιο δραστήριες πρώτες κυρίες στην ιστορία των Η.Π.Α.
  • Eleanor Roosevelt (11/4): Ο βίος και ο τρόπος με τον οποίο ηγήθηκε της καμπάνιας για τα ανθρώπινα δικαιώματα.
  • Lady Bird Johnson (18/4): Σε αυτό το επεισόδιο, βλέπουμε τη ζωή και τον τρόπο με τον οποίο βοήθησε στην εξομάλυνση των διαφωνιών στη διοίκηση, ενώ βοήθησε στη διαμόρφωση της φήμης του Λίντον Τζόνσον.
  • Hillary Rodham Clinton (18/4): Το τελευταίο επεισόδιο του κύκλου εξερευνά τη ζωή της και τον τρόπο με τον οποίο μεταμορφώθηκε σε πρωτοπόρο που άλλαξε για πάντα τον ρόλο της πρώτης κυρίας.

Τα ντοκιμαντέρ είναι διαθέσιμα και On Demand στην πλατφόρμα της ΕΟΝ, μαζί με περισσότερες από 4.000 ταινίες & επεισόδια σειρών. Ακόμη, το πρόγραμμα των καναλιών Novacinema διατίθεται με δυνατότητα Catch up 7 ημερών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *