Η νέα δραματική σειρά «Άπιστος» κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ

Σειρές ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Μια δυναμική και επιτυχημένη γιατρός βλέπει την ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή της να διαλύεται όταν μαθαίνει το ένοχο μυστικό του συζύγου της. Μέχρι πού μπορεί να φτάσει μία πληγωμένη και προδομένη γυναίκα για να ξεσκεπάσει τον άπιστο άντρα της και να τον κάνει να πληρώσει;

Η νέα δραματική σειρά «Άπιστος» κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ την Πέμπτη 7 Ιουλίου στις 21.00 και θα μεταδίδεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή την ίδια ώρα με δύο συναρπαστικά επεισόδια. Ο «Άπιστος» είναι η τούρκικη προσαρμογή της δημοφιλούς σειράς Dr. Foster του BBC1, που προβλήθηκε με επιτυχία σε πολλές χώρες, από τη Γαλλία ως την Ινδία και από την Κορέα ως τη Ρωσία.

Η Ασιγιά είναι μια δραστήρια και ικανή γιατρός που ζει μια ήρεμη και ευτυχισμένη ζωή με τον σύζυγό της, τον Βολκάν, και το γιο τους, Αλί. Κανένα σύννεφο δεν σκιάζει την ευτυχία τους και η Ασιγιά είναι σίγουρη πως η αγάπη τους είναι τόσο δυνατή που θα κρατήσει για πάντα. Όλα όμως θα ανατραπούν και η ζωή της οικογένειας δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδια.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Δρ. Ασιγιά, η δημοφιλής, στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό, Τσανζού Ντερέ, στην ερμηνεία της προδομένης γυναίκας που είναι αποφασισμένη για όλα. Στο ρόλο του συζύγου της, ο Τζανέρ Τζιντορούκ, ένας ηθοποιός με 20ετή πορεία στο θέατρο αλλά και με πολλούς τηλεοπτικούς και κινηματογραφικούς ρόλους στο βιογραφικό του. Ανάμεσά τους, ο πειρασμός Ντερίν με τη μορφή της σαγηνευτικής και παράτολμης Μελίς Σεζέν, μιας νέας ηθοποιού που έχει καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη και μετρά ήδη αρκετές επιτυχημένες εμφανίσεις στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο.

«ΑΠΙΣΤΟΣ»

Νέα ξένη σειρά

Πρεμιέρα, την Πέμπτη 7 Ιουλίου

και καθημερινά στις 21.00 στον ΣΚΑΪ

Δείτε το trailer:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *