«Το Κόκκινο Ποτάμι – Η συνέχεια»

Σειρές ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το «Κόκκινο Ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη, αρχίζει και πάλι να κυλά και τα γυρίσματα ξεκίνησαν με τους πρωταγωνιστές της σειράς να δίνουν πνοή και υπόσταση στους ήρωες και τις ιστορίες τους.

Η πολυσυζητημένη συνέχεια της ιστορίας έρχεται με καταιγιστικές εξελίξεις που θα συνεπάρουν, γνώριμα και αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και νέους χαρακτήρες, μέσα από τους οποίους θα γίνουμε μάρτυρες πραγματικών ιστορικών γεγονότων και μνημών και του καταλυτικού τρόπου με τον οποίο επιδρούν στις ζωές τους. 

Η συνέχεια του Κόκκινου Ποταμιού θα εξελιχθεί σε τρεις θεματικούς κύκλους, με παράλληλες ιστορίες που εκτυλίσσονται στην Ελλάδα, στην Τουρκία, στον Πόντο, και φυσικά στη Σμύρνη, όπου θα «βιώσουμε» ξανά την απελπιστική καταστροφή της το 1922.

Η υπερπαραγωγή του Κόκκινου Ποταμιού – Η Συνέχεια, με το πολυπληθές καστ καταξιωμένων ηθοποιών, συγκεκριμένα 220 σε βασικούς ρόλους, 260 σε συμπληρωματικούς και με περισσότερους  από 2.500 σε  βοηθητικούς, θα συνεχίζει τα γυρίσματα ανά την Ελλάδα. Πρώτοι σταθμοί η Θεσσαλονίκη, το Μεταξοχώρι, τα Αμπελάκια στη Λάρισα, η Βέροια αλλά και η Ξάνθη. Φυσικοί χώροι, εξωτερικά γυρίσματα και εντυπωσιακά σκηνικά που θα μας ταξιδέψουν και θα μας μεταφέρουν στο κλίμα της εποχής.

«Το Κόκκινο Ποτάμι –  Η Συνέχεια», έρχεται τη νέα σεζόν στο OPEN.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *