EE BAFTA Film Awards στη Nova!

BLACK EON Nova ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Τα 77α βραβεία της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου και Τηλεόρασης (EE BAFTA Film Awards), έρχονται και φέτος στα κανάλια Novacinema1 και Novastars, τον απόλυτο κινηματογραφικό προορισμό! Αυτή την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου από τις 19:45 το κόκκινο χαλί στρώνεται στο Royal Festival Hall του Λονδίνου και μεγάλοι αστέρες του κινηματογράφου διεκδικούν βραβεία σε περισσότερες από 20 κατηγορίες. Η τελετή απονομής των βραβείων κύρους θα προβληθεί στις 21:00 Novacinema1 και Novastars με οικοδεσπότη της λαμπερής βραδιάς τον ηθοποιό David Tennant.

Αναλυτικά το πρόγραμμα προβολής της τελετής έχει ως εξής:

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024 – Novacinema1 & Novastars

  • 19:45 EE BAFTA Film Awards Red Carpet σε παρουσίαση των Clara Amfo και Alex Zane
  • 21:00  Η 77η Τελετή Βραβείων της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου (EE BAFTA Film Awards) από Novacinema1 με ελληνικό σχολιασμό από τους κριτικούς κινηματογράφου Πάνο Γκένα και Γιάννη Βασιλείου και από Novastars σε original version – Κατά τη διάρκεια της τελετής η Sophie Ellis-Bextor θα ανέβει στη σκηνή για να ερμηνεύσει την εμβληματική της επιτυχία “Murder on the Dancefloor

Απόλαυσε την τελετή απονομής στα Novacinema1 & Νοvastars αλλά και Οn Demand στην πλατφόρμα της ΕΟΝ, όποτε εσύ επιθυμείς μαζί με περισσότερες από 6.000 ταινίες & επεισόδια σειρών. Επιπλέον, η ανανεωμένη υπηρεσία ΕΟΝ On Demand σου δίνει τη δυνατότητα  να δεις τις αγαπημένες σου ταινίες και σειρές ακόμα και offline.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλο το πλούσιο περιεχόμενο της Nova επιλέγοντας το πρόγραμμα ΕΟΝ ΤV ή το Συνδυαστικό Πρόγραμμα ΕΟΝ που τους ταιριάζει.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *