O 4oς κύκλος της κορυφαίας αστυνομικής σειράς μυστηρίου «TrueDetective: NightCountry» στα Novacinema

Streaming Σειρές ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η πολυπόθητη στιγμή για την πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου 4ου κύκλου της της κορυφαίας αστυνομικής σειράς μυστηρίου της ΗΒΟ «True Detective: Night Country» έφτασε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στα Novacinema, τον απόλυτο κινηματογραφικό προορισμό! Οι λάτρεις των σειρών, από την Τρίτη 16 Ιανουαρίου στις 22:00 και κάθε Τρίτη την ίδια ώρα, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν στο Novacinema4, 48 ώρες μετά την προβολή στην Αμερική, το νέο κύκλο έξι επεισοδίων της διάσημης σειράς της HBO με τα εκατομμύρια πιστών τηλεθεατών ανά τον κόσμο, με πρωταγωνίστριες την βραβευμένη με Oscar, Χρυσή Σφαίρα και BAFTA Jodie Foster και την Kali Reis.

Όταν ο μακρύς χειμώνας πέφτει στο Ίννις της Αλάσκα, οκτώ άνδρες που χειρίζονται τον ερευνητικό σταθμό Tsalal Arctic εξαφανίζονται, χωρίς να αφήσουν ίχνη. Για να λύσουν την υπόθεση οι Ντετέκτιβ Liz Danvers (Jodie Foster) και Evangeline Navarro (Kali Reis) θα πρέπει να αντιμετωπίσουν το σκοτάδι που κουβαλούν μέσα τους και να σκάψουν τις στοιχειωμένες αλήθειες που είναι θαμμένες κάτω από τον αιώνιο πάγο.

Το cast της σειράς αποτελείται από τους Jodie Foster, Kali Reis, John Hawkes, Christopher Eccleston, Finn Bennett, Fiona Shaw, Isabella Star LaBlanc ενώ εμφάνιση Guest Star θα κάνουν οι Anna Lambe, Aka Niviâna, June Thiele, Diane Benson, and Joel D. Montgrand. Οι συντελεστές του νέου κύκλου είναι οι Issa López (σεναριογράφος, σκηνοθέτης, εκτελεστικός παραγωγός) και Jodie Foster (εκτός από πρωταγωνίστρια είναι και παραγωγός) ενώ εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Mari Jo Winkler- Barry Jenkins, Adele Romanski και Mark Ceryak για το PASTEL, Chris Mundy, Alan Page Arriaga, Steve Golin, Richard Brown, Matthew McConaughey, Woody Harrelson, Cary Joji Fukunaga, Nic Pizzolatto. Παραγωγοί είναι οι Princess Daazhraii Johnson, Cathy Tagnak Rexford, Sam Breckman.

Η σειρά θα είναι διαθέσιμη και On Demand στην πλατφόρμα της ΕΟΝ, μαζί με περισσότερες από 4.000 ταινίες & επεισόδια σειρών. Ακόμη, το πρόγραμμα των καναλιών Novacinema διατίθεται με δυνατότητα Catch up 7 ημερών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλο το πλούσιο περιεχόμενο της Nova επιλέγοντας το πρόγραμμα ΕΟΝ ΤV ή το Συνδυαστικό Πρόγραμμα ΕΟΝ που τους ταιριάζει.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *