Χριστούγεννα για μικρούς και μεγάλους στο ERTFLIX

BLACK ERTFLIX Ταινίες ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το ERTFLIX μπήκε σε εορταστικό κλίμα και στολίστηκε με 2 ειδικές κατηγορίες για όλα τα γούστα. Για τους μεγάλους η κατηγορία «Χριστουγεννιάτικες Ταινίες» περιέχει ταινίες που ζεσταίνουν την καρδιά για τις κρύες μέρες του χειμώνα, ιδανικές και θέαση στον καναπέ με κουβέρτα και μελομακάρονα, ενώ για τους μικρούς μας φίλους η κατηγορία «Χριστούγεννα για Παιδιά» περιέχει όλα τα χριστουγεννιάτικα επεισόδια των αγαπημένων τους σειρών, καθώς και ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους.

Χριστουγεννιάτικες Ταινίες

Το πνεύμα των Χριστουγέννων ταξιδεύει τον κόσμο, άλλοτε κυριολεκτικά όπως στον «Εφευρέτη των Χριστουγέννων» με τον Κρίστοφερ Πλάμερ στον ρόλο του Σκρουτζ, και στο «Παντοτινό Πνεύμα των Χριστουγέννων» όπου η Κάθριν (το πνεύμα των φετινών Χριστουγέννων) ερωτεύεται έναν άνθρωπο, και άλλοτε μεταφορικά όπως στο «Καλά Χριστούγεννα», την αληθινή ιστορία από τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, όπου στρατιώτες από τρεις αντιμαχόμενες χώρες έκαναν ανεπίσημη κατάπαυση πυρός και γιόρτασαν μαζί. Βρίσκεται εκεί για να φέρει το θαύμα όπως στο «Εκεί που ζει η ελπίδα», όπου ένας πυγμάχος πασχίζει να στεγάσει την οικογένειά του ενόψει των γιορτών στους κρύους δρόμους της Νέας Υόρκης, ή όπως στο «Χριστούγεννα στο Χάρτλαντ» όπου μια ομάδα εφήβων καλούνται να θυσιάσουν τους εορτασμούς τους, για να σώσουν κάποια άλογα που παγιδεύτηκαν από μια χιονοστιβάδα. Και φυσικά για πιο ανάλαφρη θέαση μη χάσετε «Τα 12 Σκυλιά των Χριστουγέννων», ιδανικό για λάτρεις των τετράποδων φίλων.

Χριστούγεννα για Παιδιά

Ο φετινός μποναμάς, ωστόσο, δεν θα μπορούσε να μην έχει ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους και για παιδιά. Από τον εκπληκτικό «Χιονάνθρωπο», ή τον «Μικρό Τάρανδο» και το «The Abominable Snow Baby», μέχρι την «Κλεμμένη Πριγκίπισσα» και το «Αναζητώντας το Αστέρι των Χριστουγέννων». Οι μικροί φίλοι του ERTFLIX μπορούν, επίσης, να απολαύσουν τις αγαπημένες τους σειρές σε χριστουγεννιάτικο κλίμα. Ο «Λούι», οι «Ιστορίες με το Γέτι», οι «Ζιγκ και Σάρκο», ο «Μολάνγκ» και οι «Υπερήρωες στο Σχολείο» βρίσκονται όλοι στο ERTFLIX ντυμένοι εορταστικά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *