Tο εμπόριο του σεξ στο επίκεντρο της έρευνας τουJulien Baptisteι

COSMOTE TV Σειρές ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Baptiste S1-S2 (Crime, Drama) 2018-2021 All3Media

COSMOTE SERIES MARATHON HD / S1 Fri 08/10 all eps back to back from 18:00 / S2 Sat 09/10 all eps back to back from 18:00 /  2018-2021 UK / All3Media

Μια φορά ντετέκτιβ, πάντα ντετέκτιβ. O διορατικός αλλά επίμονος ερευνητής Julien Baptiste, μετακομίζει με την σύζυγο του στην πόλη του Άμστερνταμ, με σκοπό να αποσυρθεί από το επάγγελμα απολαμβάνοντας της ηρεμία μιας ήσυχης ζωής, όμως η αρχηγός της αστυνομίας (μια παλιά κοπέλα) αναζητά την βοήθεια του για την επίλυση ενός εγκλήματος. Ο Baptiste εμπλέκεται ταχύτατα σε μια υπόθεση που εμπλέκει το εμπόριο του σεξ, τη χρήση ναρκωτικών και των πιο σκοτεινών ανθρώπινων συμπεριφορών. Τo BAPTISTE είναι το spin-off του βρετανικού τηλεοπτικού δράματος The Missing με πρωταγωνιστή έναν από τους βασικούς χαρακτήρες του τελευταίου, τον Ζουλιέν Μπαπτίστ (Τσέκι Καριό).

Ο πρώτος κύκλος προβλήθηκε στο BBC One, ξεκινώντας από τον Φεβρουάριο του 2019, σε σενάριο των Τζακ και Χάρι Γουίλιαμς που έχουν γράψει και το σενάριο του The Missing.

Ο δεύτερος κύκλος άρχισε να προβάλλεται τον Ιούλιο.

Τον Μπαπτίστ υποδύεται ο Τσάκι Καριό, ηθοποιός και μουσικός τουρκικής καταγωγής που ξεκίνησε την πλούσια καριέρα του από το θέατρο. Οι αναρίθμητες ταινίες στις οποίες έχει παίξει περιλαμβάνουν πολλούς σημαντικούς Γάλλους σκηνοθέτες, όπως ο Λικ Μπεσόν.

Στο καστ βρίσκουμε τον βραβευμένο με BAFTA Τομ Χολάντερ (Gosford Park, Pirates of the Caribbean: At World’s End, The Night Manager), τη Φιόνα Σο του Killing Eve και την Τζέσικα Ρέιν (Call the Midwife). Τα γυρίσματα έγιναν στο Άμστερνταμ και σε διάφορες περιοχές του Βελγίου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *