Ο Hall Of Famer του NBA, Ντούειν Ουέιντ, στο «PICK ΄N ROLL» της  COSMOTE TV

BLACK COSMOTE TV ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

Το «PICK ΄N ROLL» επιστρέφει σήμερα στην COSMOTE TV (20.00, COSMOTE SPORT 4HD) με αποκλειστική συνέντευξη του «θρύλου» των Μαϊάμι Χιτ, Ντούειν Ουέιντ. Οι τηλεθεατές της εκπομπής θα δουν τον τρεις φορές πρωταθλητή του ΝΒΑ με την ομάδα του Μαϊάμι (2006, 2012, 2013) και MVP των τελικών του 2006, να μιλά στον Ρήγα Δάρδαλη και να αποθεώνει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για την εργατικότητά του. Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης με την ομάδα των ΗΠΑ το 2008 μιλά, επίσης, για την αγάπη του για τα ελληνικά νησιά.  

Στο πρόγραμμα της εκπομπής περιλαμβάνεται και το πλούσιο ρεπορτάζ του Γιάννη Μέγα από τον τρίτο αγώνα ανάμεσα στον Πανιώνιο και την Μύκονο, κατά τον οποίο η ιστορική ομάδα της Νέας Σμύρνης σφράγισε την άνοδό της στην Α2. Ο «ζωντανός θρύλος» του ελληνικού μπάσκετ, Φάνης Χριστοδούλου,  μιλά στην κάμερα της COSMOTE TV για την επιτυχία των «κυανέρυθρων», αλλά και για το ενδεχόμενο να παίξουν στην Α1 μέσω wild card.  

Καλεσμένος του Ρήγα Δάρδαλη στο στούντιο της COSMOTE TV θα είναι ο πρώην διεθνής σέντερ και νυν πρόεδρος της Καρδίτσας, Γιάννης Μπουρούσης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *