Ώρα για …”Barry” στη Nova

BLACK EON Nova

Ο  4ος και τελευταίος κύκλος της δημοφιλούς σειράς «Barry» έφτασε αποκλειστικά στα Novacinema, τον απόλυτο κινηματογραφικό προορισμό! Οι λάτρεις των σειρών, από την Τετάρτη 10 Μαΐου και κάθε Τετάρτη στις 22:00 θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το φινάλε της βραβευμένης σειράς που καθηλώνει και είναι ιδιαίτερα αγαπητή στον κόσμο.

Το «Barry» επιστρέφει και οι συνδρομητές της Nova θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τον Τζιν Κουσινάου που αντιμετωπίζεται ως ήρωας, την ώρα που η σύλληψη του Μπάρι έχει συγκλονιστικές συνέπειες. Όλα οδηγούν εδώ… στο εκρηκτικό και ξεκαρδιστικό τελευταίο κεφάλαιο. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι ο βραβευμένος με ΕΜΜΥ, Bill Hader (Barry) καθώς και οι Sarah Goldberg (Sally Reed), o επίσης βραβευμένος με ΕΜΜΥ, Henry Winkler (Gene Cousineau), Stephen Root (Monroe Fuches), Anthony Carrigan (NoHo Hank), Michael Irby (Cristobal Sifuentes).

Η σειρά είναι διαθέσιμη και On Demand στην πλατφόρμα της ΕΟΝ, μαζί με περισσότερες από 4.000 ταινίες & επεισόδια σειρών. Ακόμη, το πρόγραμμα των καναλιών Novacinema διατίθεται με δυνατότητα Catch up 7 ημέρων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *