H δραματική ταινία «Tar» απόψε στη Nova

BLACK EON Nova Ταινίες ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Αυτή η πρεμιέρα δεν χάνεται στη ζώνη Sunday Premiere της Nova! Tην Κυριακή 12 Νοεμβρίου (22:00) στο Novacinema1 έρχεται σε Α’ τηλεοπτική προβολή η δραματική ταινία «Tar» (2022, διάρκεια 152’)με την εμβληματική Cate Blanchett που ήταν υποψήφια για το Oscar καλύτερης ερμηνείας το 2023 και βραβευμένη με Golden Globe, ενώ η συνολικά η ταινία είχε αποσπάσει 6 υποψηφιότητες από την Ακαδημία Κινηματογράφου στα Oscar.

Στο πλευρό της Cate Blanchett συμπρωταγωνιστούν οι Nina Hoss, Mark Strong, Alec Baldwin υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Todd Field. Η Λίντια Ταρ, μία εξαιρετική μαέστρος, βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας της. Λίγο πριν την έκδοση του βιβλίου της και τη ζωντανή ηχογράφηση της 5ης Συμφωνίας του Μάλερ, αρχίζουν να φαίνονται ρωγμές.

Η ταινία είναι διαθέσιμη και On Demand στην πλατφόρμα της ΕΟΝ, μαζί με περισσότερες από 4.000 ταινίες & επεισόδια σειρών. Ακόμη, το πρόγραμμα των καναλιών Novacinema διατίθεται με δυνατότητα Catch up 7 ημερών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλο το πλούσιο περιεχόμενο της Nova επιλέγοντας το πρόγραμμα ΕΟΝ ΤV ή το Συνδυαστικό Πρόγραμμα ΕΟΝ που τους ταιριάζει.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *