Προσεχώς στη «Γη της ελιάς»

Σειρές ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Γρήγορη πλοκή, απανωτές ανατροπές, εξελίξεις που δεν έχουν τέλος έρχονται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA «Η γη της ελιάς».

Η σύλληψη της Χάιδως γεννά ανεξήγητα ερωτηματικά στον Λυκούργο και το ζευγάρι οδηγείται μοιραία στον χωρισμό.

Η Αριάδνη προσπαθεί να γλιτώσει από την κακοποιητική συμπεριφορά του Στράτου και βρίσκει διαφυγή στη Μάνη. Ωστόσο, η άφιξή της εκεί προκαλεί τα σχόλια της μικρής κοινωνίας καθώς και μεγάλες παρεξηγήσεις.

Όσα θα δούμε από την Κυριακή 5 έως την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου στις 21:00:

Επεισόδιο 35 (Κυριακή 5 Νοεμβρίου)

Τα νέα για την περιπέτεια της Χάιδως κυκλοφορούν στο χωριό και όλοι ζουν με την αγωνία της ενδεχόμενης προφυλάκισής της. Ο Λυκούργος τής συμπαραστέκεται, παρόλο που  δείχνει να μην πείθεται από τα λεγόμενά της. Ο Κωνσταντίνος ενοχλείται από τη σχέση που αρχίζει να δημιουργείται ανάμεσα στην Ισμήνη και τον Άρη, αλλά για την ώρα τηρεί ουδέτερη στάση. Ο Στάθης προσπαθεί να πείσει την Αριάδνη να δώσει μια ευκαιρία στην Ιουλία, αλλά εκείνη είναι αρνητική. Παράλληλα, γνωρίζει και τον Στράτο και πιάνεται στα χέρια μαζί του. Η Δήμητρα προσπαθεί να κατευνάσει τις ζήλιες του Κουράκου και το πάθος ανάμεσά τους δυναμώνει όλο και πιο πολύ. Η Φιλιώ εμφανίζει μια βίαιη συμπεριφορά στο σχολείο η οποία θορυβεί έντονα την Αθηνά.

Επεισόδιο 36 (Δευτέρα 6 Νοεμβρίου)

Ο Φίλιππος νιώθει τύψεις που η μητέρα του αναγκάστηκε να σκοτώσει τον Σωτήρη για να του σώσει τη ζωή. Η Αριάδνη πέφτει θύμα κακοποίησης από τον Στράτο, αλλά φοβάται να τον καταγγείλει στην αστυνομία καθώς είναι μπλεγμένος σε κυκλώματα. Ο Λυκούργος προσπαθεί να μάθει από τη Χάιδω γιατί ο Σωτήρης ήθελε γδικιωμό. Η Χάιδω  αποφεύγει να του απαντήσει και προσποιείται πως της ανέβηκε η πίεση για να κερδίσει χρόνο. Η Αναστασία αποκαλύπτει στην Αρετή τη σχέση της με τον Αποστόλη κι εκείνη σκάει από τη ζήλεια της. Η Δήμητρα και ο Κουράκος πηγαίνουν για φαγητό στην Καλαμάτα και τους βλέπει ο Δημοσθένης. Ο Λυκούργος καταφέρνει τελικά να μάθει την αλήθεια από τη Χάιδω.


Επεισόδιο 37 (Τρίτη 7 Νοεμβρίου)

Η Αθηνά βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς η Φιλιώ συνεχίζει να δέχεται μπούλινγκ και δεν θέλει να ξαναπάει στο σχολείο. Η Ισμήνη νιώθει ανασφάλεια για τη συνεργασία της με τον Άρη. Ωστόσο, ο Κωνσταντίνος τη στηρίζει παρά τις αμφιβολίες του. Η Αρετή πηγαίνει να βρει τη Χάιδω για να της δώσει κουράγιο, αλλά δεν χάνει την ευκαιρία να ξύσει και παλιές πληγές. Αργότερα, η Χάιδω παίρνει τηλέφωνο τον Λυκούργο προσπαθώντας να τα βρουν, η στάση του όμως παραμένει σκληρή. Η Αριάδνη βρίσκεται υπό την απειλή όπλου και αφήνει τον Στράτο να της κάνει έρωτα, με αποτέλεσμα να καταρρακωθεί. Ο Μάνος με τη Μαρίνα δείχνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ, καθώς οι περιπέτειες που πέρασαν τον τελευταίο καιρό τους έφεραν ακόμα πιο κοντά. Η Αριάδνη αποφασίζει να πάει στη Μάνη για λίγες μέρες και ο Στάθης δηλώνει έτοιμος να την υποδεχθεί. Η Ειρήνη ζηλεύει το καινούριο ρολόι της Άννας και ζητά από τον πατέρα της να της αγοράσει το ίδιο. Η Ασπασία όμως έχει άλλη άποψη. Η Ισμήνη προχωράει σε συνεργασία με τον Άρη κι αυτός δυσκολεύεται να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του. Η Χάιδω πηγαίνει στο σπίτι του Λυκούργου για να παίξει το τελευταίο της χαρτί, αλλά εκείνος της ξεκαθαρίζει ότι έχουν χωρίσει οριστικά.

Επεισόδιο 38 (Τετάρτη 8 Νοεμβρίου)

Η Αριάδνη εμφανίζεται στη Μάνη και συμφωνεί με τον Στάθη να τη συστήσει ως κόρη ενός φίλου του από τον στρατό. Η Χάιδω προσπαθεί να πείσει τον Λυκούργο για τις απόψεις της περί γδικιωμού, αλλά εκείνος ανένδοτος επιμένει στον χωρισμό. Η Μαργαρίτα ενημερώνεται για τις εξελίξεις και ο Λυκούργος αποδίδει τον χωρισμό σε ασυμφωνία χαρακτήρων. Ο Ορέστης εξακολουθεί να δηλώνει ερωτευμένος με τη Δήμητρα, αναγκάζοντας την Ασπασία να του ομολογήσει όσα γνωρίζει για τη Δήμητρα και τον Κουράκο. Η Άννα ζητά από τον Αποστόλη να μη μετακομίσει από το πατρικό τους και να συνεχίσει η συγκατοίκησή τους, εκείνος όμως αρνείται.

Επεισόδιο 39 (Πέμπτη 9 Νοεμβρίου)

Ο Πότης λέει στην Άννα για τη μυστηριώδη κοπέλα που μπήκε στο καφενείο κι ότι ο Στάθης την πήρε κι έφυγαν μαζί. Η Ασπασία βλέπει το καινούριο ρολόι της Ειρήνης και γίνεται έξαλλη με τον Δημοσθένη που της το αγόρασε. Ο Στάθης ξεναγεί την Αριάδνη και της δείχνει τις ομορφιές της Μάνης. Πατέρας και κόρη έρχονται ακόμα πιο κοντά. Η δουλειά προχωράει και ο Άρης προτείνει στην Ισμήνη να πάνε μαζί στην Αθήνα για της δείξει κάποιες διαδικασίες στην πράξη. Ο Κουράκος ζηλεύει που η Δήμητρα με τον Ορέστη έφαγαν μαζί στο σπίτι του Μάνου. Ο ντετέκτιβ ενημερώνει την Ιουλία πως η Αριάδνη είχε σχέση με κάποιον που την κακοποιούσε κι εκείνη το λέει στον Στάθη. Η Άννα λέει στη Βασιλική ότι ο Στάθης κυκλοφορεί με μια πιτσιρίκα και της βάζει στο μυαλό περίεργες σκέψεις.

Επεισόδιο 40 (Παρασκευή 10 Νοεμβρίου)

Ο Φίλιππος ζητάει τη βοήθεια της Ισμήνης προκειμένου να τα ξαναβρούν οι γονείς τους, αγνοώντας όμως τους πραγματικούς λόγους που τους οδήγησαν στον χωρισμό. Παράλληλα, η Βασιλική ντρέπεται για τη φιλοξενούμενη του πατέρα της, μη γνωρίζοντας πως η Αριάδνη είναι ετεροθαλής αδελφή της. Η Αλκμήνη ανακοινώνει στην Αντωνία πως θα γυρίσει στο σπίτι, αλλά με αυστηρά φιλικές διαθέσεις. Ο Στάθης συστήνει την Αριάδνη στον Λυκούργο, ενώ όλο το χωριό κουτσομπολεύει για την παρουσία της στο πλευρό του Στάθη. Η είδηση δεν θα αργήσει να φτάσει και στα αυτιά της Αρετής, η οποία θα γίνει έξαλλη. Ο Στράτος καταφέρνει να μάθει ότι η Αριάδνη κρύβεται στη Μάνη και πηγαίνει να τη βρει.  

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου  

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου  

Με τον Νίκο Γαλανό 

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αντιγόνη Νεοφύτου, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη, Ζωή Γεράζη, Νάγια T. Καρακώστα, Βάσω Παύλου, Νικόλ Χριστοδούλου, Νίκος Κοσώνας, Μίλτος Χαρόβας, Ειρήνη Τάσσου

Ορέστης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος 

Αγγελική, η μικρή Κλειώ 

Και οι: 

Στέλα Φυρογένη 

Κούλλης Νικολάου 

Βάσια Παναγοπούλου 

Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου 

Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης 

Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου 

Guest star, Μάρω Κοντού 

Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS 

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023 

#GiTisElias 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *