«Call Jane» στη Nova

Uncategorized

Η πρώτη Sunday Premiere του Αυγούστου φέρνει στις οθόνες των συνδρομητών της Nova την αληθινή ιστορία «Call Jane»! Οι σινεφίλ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε Α’ τηλεοπτική προβολή την Κυριακή 6 Αυγούστου (22:00) στοNovacinema1, τον απόλυτο κινηματογραφικό προορισμό, την αληθινή ιστορία «Call Jane» (2022, διάρκεια 117’) με τους Elizabeth Banks, Sigourney Weaver, Kate Mara, Chris Messina σε σκηνοθεσία της Phyllis Nagy.

Στη διάρκεια της δεκαετίας του ’60, μία γυναίκα αιτείται να τερματίσει την εγκυμοσύνη ύστερα από δυσβάσταχτα νέα. Όταν το ιατρικό συμβούλιο αρνείται, εκείνη ανακαλύπτει τις ‘Τζέιν’. Η συνέχεια την Κυριακή 6 Αυγούστου στις 22:00 στο Novacinema1!

Η ταινία είναι διαθέσιμη και On Demand στην πλατφόρμα της ΕΟΝ, μαζί με περισσότερες από 4.000 ταινίες & επεισόδια σειρών. Ακόμη, το πρόγραμμα των καναλιών Novacinema διατίθεται με δυνατότητα Catch up 7 ημερών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλο το πλούσιο περιεχόμενο της Nova επιλέγοντας το πρόγραμμα ΕΟΝ ΤV ή το Συνδυαστικό Πρόγραμμα ΕΟΝ που τους ταιριάζει.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *