“Σασμός”: Ο Αστέρης προτείνει το μεγάλο βήμα στην Αργυρώ

BLACK

Δείτε απόψε, Παρασκευή 17 Μαρτίου, στις 21:00

Επεισόδιο 100

Η κατάσταση του Αντώνη είναι αρκετά σοβαρή και οι γιατροί θεωρούν πως δεν έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο. Την ίδια στιγμή ο Αστέρης προτείνει το μεγάλο βήμα στην Αργυρώ η οποία, μεταξύ άλλων, έχει να αντιμετωπίσει το ξύπνημα του Σταύρου και έναν Βαγγέλη που αποφασίζει να αναλάβει δράση για τον αδελφό του. Ο Λευτέρης από την άλλη αντιμετωπίζει μια καινούρια σύγκρουση με τον Μαθιό. Στο μεταξύ η απόφαση της Τζένης να φύγει, βάζει φωτιά σε Άννα και Παντελή, καθώς ο Μανόλης βλέπει μπροστά του μια εναλλακτική λύση. Ο Νικηφόρος προσπαθεί να διαχειριστεί την προδοσία του φίλου του περιμένοντας παράλληλα και τα αποτελέσματα του τεστ DNA.

Δείτε το sneak preview εδώ: https://youtu.be/ILH_NWFMNlU

Δείτε το trailer εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=-4ZB-oLYUIM

Βρείτε όλα τα επεισόδια της σειράς και επιπλέον υλικό στη διεύθυνση: https://www.alphatv.gr/show/sasmos/

Πρωταγωνιστούν:

Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαππα, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Μιχάλης Αεράκης, Γιώτα Φέστα, Γιώργος Γεροντιδάκης, Δανάη Παππά, Δημήτρης Αλεξανδρής.

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Στο ρόλο της Γιαγιάς Ειρήνης η Ολγα Δαμάνη.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά:

Γιώργος Αμούτζας, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στέλλα Γκίκα, Ευφημία Καλογιάννη, Αλίνα Κωτσοβούλου, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Μαμιός, Στάθης Μαντζώρος, Πέννυ Παπαγεωργίου, Σπύρος Σαραφιανός, Σάντυ Χατζηϊωάννου, Στρατής Χατζησταματίου κ.α.

«Σασμός», Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21:00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *