«Η Τέχνη του Δρόμου» στις Σέρρες

BLACK Πολιτιστικές Εκπομπές ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Μακεδονίας, στις Σέρρες, φτάνει αυτή την Παρασκευή, 20 Μαΐου, στις 12:00 (και σε επανάληψη την ίδια μέρα στις 18:00) η ταξιδιωτική εκπομπή της ΕΡΤ3 «Η Τέχνη του Δρόμου» με τον street artist Insane51/Στάθη Τσαβαλιά.

Συνεχίζοντας το καλλιτεχνικό οδοιπορικό του στην ελληνική περιφέρεια, ο διεθνούς φήμης Insane51 ξεκινάει αυτήν τη διαδρομή από το κέντρο των Σερρών, όπου θα διαλέξει τον «δικό του» τοίχο για να κάνει την τοιχογραφία του, την οποία θα αφήσει παρακαταθήκη στην πόλη.

Από εκεί θα περιηγηθεί στη λίμνη Κερκίνη και στη Νιγρίτα με την περίφημη σπιρουλίνα. Θα κάνει mountain bike στην κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων και θα δοκιμάσει τη διάσημη σερραϊκή μπουγάτσα, ενώ θα ανακαλύψει το γκράφιτι που κρύβεται στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών.

Όσο περιηγείται στις Σέρρες, ο 29χρονος Στάθης Τσαβαλιάς εμπνέεται για το 3D mural του, τη δημιουργία του οποίου θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε σε κάθε στάδιό της, ενώ θα μας αποκαλυφθεί ολοκληρωμένο στο τέλος του επεισοδίου, να κοσμεί τον τοίχο ενός σχολείου, στην καρδιά των Σερρών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *