Κύπελλο Ελλάδας: Η ημιτελική φάση επιστρέφει ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

Ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV επιστρέφει η ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Την Τετάρτη 1/3, τα ζευγάρια ΠΑΣ Λαμία-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός-ΑΕΚ θα αναμετρηθούν στα κανάλια COSMOTE SPORT με φόντο μια θέση στον τελικό της διοργάνωσης.

Η δράση της ημέρας θα ξεκινήσει στις 18.00 με τον ΠΑΣ Λαμία να υποδέχεται στο «Αθανάσιος Διάκος» (ΔΑΚ) τον ΠΑΟΚ, στο εξ’αναβολής ματς (από τις 9/2) της 1ης αγωνιστικής. Ποια από τις δύο ομάδες θα πάρει το προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς (Τετάρτη 8/3, 19.00, COSMOTE SPORT 4HD); Θα το μάθουμε αποκλειστικά στο COSMOTE SPORT 2HD.

Την ίδια μέρα στις 20.00, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στο Φάληρο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Η «Ένωση» έχει αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης μετά το υπέρ της 3-0 στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Μέσα από τις pregame και postgame εκπομπές «Ώρα Κυπέλλου» οι συνδρομητές θα ενημερωθούν για όλο το ρεπορτάζ των αναμετρήσεων, με πλούσια ανάλυση, παραλειπόμενα και δηλώσεις των πρωταγωνιστών.  Οι δύο pregame εκπομπές (Τετάρτη 1/3, 17.00 & 19.00) θα μεταδοθούν ελεύθερα και από το επίσημο κανάλι της  COSMOTE TV στο Youtube.

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα των αναμετρήσεων ΠΑΣ Λαμία-ΠΑΟΚ & Ολυμπιακός-ΑΕΚ για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet:

HμέραΑγώναςΏραΚανάλι
           Τετάρτη 1/3    Ώρα Κυπέλλου Pregame ΠΑΣ Λαμία-ΠΑΟΚ17.00  COSMOTE SPORT 2HD
ΠΑΣ ΛαμίαΠΑΟΚ18.00
Ώρα Κυπέλλου Postgame ΠΑΣ Λαμία-ΠΑΟΚ 20.00
Ώρα Κυπέλλου Pregame Ολυμπιακός-ΑΕΚ19.00  COSMOTE SPORT 1HD
Ολυμπιακός-ΑΕΚ 20.00
Ώρα Κυπέλλου Postgame Ολυμπιακός-ΑΕΚ 22.00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *