Το Κύπελλο Γαλλίας στο Action 24

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η διοργάνωση εισέρχεται στην προημιτελική της φάση και οι αναμετρήσεις αναμένονται συναρπαστικές. Εξάλλου το έπαθλο της εισόδου στα ημιτελικά της δεύτερης σημαντικότερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης της χώρας μόνο μικρό δεν είναι.

Η αρχή στις μεταδόσεις θα γίνει την Τρίτη (28/02, 22:10) με το παιχνίδι της Λιόν με την Γκρενόμπλ. Τις δύο ομάδες χωρίζει μία κατηγορία, αλλά αυτό δεν παίρνει τίποτα μακριά από το πάθος και την ένταση που θα έχει το τοπικό αυτό ντέρμπι.

Για τους Λιονέ η κατάκτηση του Κυπέλλου είναι μονόδρομος αν θέλουν να βρίσκονται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τη νέα σεζόν. Από την άλλη η Γκρενόμπλ αποτελεί σταθερή δύναμη της Ligue 2 και φέτος μάχεται για την άνοδο της στη Ligue 1 με σημαντικές πιθανότητες να τα καταφέρει.

Οι μεταδόσεις συνεχίζονται την Τετάρτη (01/03, 19:45) με μία ακόμη μονομαχία Δαβίδ εναντίον Γολιάθ. Η ιστορική Τουλούζ υποδέχεται στην Ροντέζ. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να επαναλάβουν τον άθλο του προηγούμενου γύρου όταν απέκλεισαν την Οσέρ, επίσης ομάδα Ligue 1, εκτός έδρας.

Το Κύπελλο Γαλλίας επιστρέφει, λοιπόν, μέσω του ACTION 24 με ματς που αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Με παιχνίδια που έχουν ξεκάθαρα φαβορί, αλλά και πεινασμένα για διάκριση αουτσάιντερ.

ΖΩΝΤΑΝΑ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο ACTION 24!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *