«στΟργή»: Οι πληγές της ψυχής πονάνε περισσότερο από τις πληγές του σώματος

Σειρές ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στις 21.00 Στον ΣΚΑΪ

Οι πληγές της ψυχής πονάνε περισσότερο από τις πληγές του σώματος

Το παρελθόν μας διαμορφώνει, δεν μας εμποδίζει όμως να προχωρήσουμε στη ζωή. Δεν μπορεί να αλλάξει αλλά δεν πρέπει να μένουμε προσκολλημένοι σ’ αυτό. Τα παιδικά μας χρόνια μας στιγματίζουν -με καλό ή άσχημο τρόπο-, δεν πρέπει όμως να καθορίζουν τη μετέπειτα πορεία μας.

Την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου, στη «στΟργή», η Γιατρός (Μαρία Ναυπλιώτου) πιστεύει ότι «όλοι είμαστε άνθρωποι, που δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από το θάνατο, γι’ αυτό καλό είναι να εκτιμήσουμε το χρόνο μας στη ζωή».  Γι’ αυτό και προσπαθεί να καλύψει το χαμένο χρόνο με τον σύζυγό της Απόστολο (Νίκος Καραθάνος).

Ο Σάκης ο Μόρτης (Αλέκος Συσσοβίτης) εξιστορεί τα δύσκολα χρόνια κοντά στον πατέρα του και τη γαλήνη που έβρισκε κοντά στη μητέρα του. Τα βιώματά του και οι πράξεις του τον κάνουν να νομίζει ότι «δεν είναι πια άνθρωπος» αλλά η Γιατρός επιμένει ότι «το σημαντικό είναι να μοιραστούμε ότι μας τρώει μέσα μας και να καταλάβουμε ο ένας τον άλλον».

Η Αλίκη (Αναστασία Παντούση), σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση, σκέφτεται «το μαύρο σύννεφο που καλύπτει τα πάντα, όταν θυμάται τη μητέρα της» αλλά η Γιατρός αντιλαμβάνεται ότι «παρόλο που την έχει καλύψει το σκοτάδι, λαχταρά να βγει στο φως,».

«Μαργαρίτα»

Ο Σάκης ο Μόρτης ανοίγει την καρδιά του στη Γιατρό, η οποία συγκλονίζεται από την ιστορία του. Ο σύζυγος της Γιατρού, ο Απόστολος, της κάνει έκπληξη στο γραφείο, σε μια προσπάθεια να ανακτήσουν τον χαμένο χρόνο. Η Αλίκη, πάλι, επιστρέφει με τη μνήμη της στην έπαυλη των παιδικών της χρόνων και θυμάται την τραγική στιγμή ανάμεσα σε εκείνη, τη σκληρή μητέρα της και την αυταρχική γιαγιά της, που της καθόρισε τη ζωή.

Πρωταγωνιστούν: Μαρία Ναυπλιώτου (Γιατρός, Μαργαρίτα Καλογεροπούλου), Αλέκος Συσσοβίτης (Σάκης ο Μόρτης), Αναστασία Παντούση (Αλίκη), Βίκυ Παπαδοπούλου (Βίκυ Βρανά), Κωνσταντίνος Λάγκος (Δαμιανός Γαλάνης), Γιολάντα Μπαλαούρα (Πηγή), Βασίλης Μηλιώνης (Μπίλη), Μέγκυ Σούλι (Μυρτώ)

Στο ρόλου του Απόστολου, ο Νίκος Καραθάνος

Συμμετέχουν: Παναγιώτης Γουρζουλίδης, Γιώργος Δρίβας, Πέτρος Σκαρμέας, Μανώλης Γκίνης, Αουλόνα Λούπα, Γιάννα Σταυράκη, Γιάννης Τρουμπούκης, Έλενα Χαλαστάνη, Σταύρος Μαρκαλάς, Ελένη Αλαφάκη, Έλενα Δασακλή, Μάριος Δεγαΐτας, Θάνος Σαπουτζής, Φιλιώ Βρεφίδου, Ελένη Υφαντή, Σταύρος Βολκός, Κωνσταντίνος Καραμουσάλης, Μαρία Ορφανού

«στΟργή»

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στις 21.00

Στον ΣΚΑΪ

Σκηνοθεσία: Χρίστος Γεωργίου

Σκηνοθέτες: Μάνος Γαστεράτος, Ειρήνη Λουκάτου

Απόδοση – Προσαρμογή σεναρίου: Εύα Πανταζή

Σενάριο: Εύα Πανταζή, Γιάννης Βολιώτης

#Storgi

instagram.com/storgi_skaitv.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *