Μεγάλη πρεμιέρα : Επιστρέφει το “Law & Order: Organized Crime” στην Cosmote TV

COSMOTE TV Σειρές ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
LAW & ORDER: ORGANIZED CRIME — “What Happens in Puglia” Episode 101 — Pictured: Christopher Meloni as Detective Elliot Stabler — (Photo by: Virginia Sherwood/NBC)

COSMOTE SERIES HD / 24/09 / weekly @ 23:00 /

Πρωταγωνιστούν: ο υποψήφιος για Emmy Christopher Meloni (Happy!),ο βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα Dylan McDermott (American Horror Story), Tamara Taylor (Bones)

Δέκα χρόνια μετά την αποχώρηση του από την σειρά Law & Order: Special Victims Unit, ο υποψήφιος για βραβείο Emmy Christopher Meloni, ντύνεται ξανά τον ρόλο του ντετέκτιβ αστυνομικού Elliot Stabler. Παραγωγός ο βραβευμένος με δυο Emmy, και δημιουργός των FBI, FBI: Most Wanted, Chicago Med, Law & Order, και πολλών ακόμα μεγάλων επιτυχιών Dick Wolf. Ο Έλιοτ Στέιμπλερ, αναρρώνοντας από μια τραγική προσωπική απώλεια, επιστρέφει στο Αστυνομικό Σώμα της Νέας Υόρκης για να ηγηθεί μιας νέας ειδικής ομάδας ενάντια στο οργανωμένο έγκλημα. Θα ανακαλύψει όμως πως τόσο η πόλη όσο και το Σώμα άλλαξαν δραματικά στη δεκαετία της απουσίας του κι εκείνος θα πρέπει να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.

Στη διάρκεια της σειράς παρακολουθούμε την προσπάθεια του Στέιμπλερ να ξαναχτίσει τη ζωή του, αλλά και να εξαλείψει την πόλη από όλα τα εγκληματικά συνδικάτα. Η σειρά ανανεώθηκε για δεύτερο κύκλο σχεδόν αμέσως μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου. Ο πρώτος κύκλος θα είναι διαθέσιμος στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *