Νέο «Chase», νέα πρόσωπα στο Mega

Σειρές ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το «The Chase», με τη Μαρία Μπεκατώρου επιστρέφει τον Σεπτέμβριο στο MEGA, με τον νέο Chaser, Νικόλα Πάχη, να προσκαλεί τους παίκτες στις πιο ανατρεπτικές καταδιώξεις.«Το Βουνό», «Το Γεράκι», «Η Γυναίκα με τα Μαύρα» και «Ο Αδέκαστος Επιθεωρητής», υποδέχονται από τον Σεπτέμβριο το νέο μέλος στην «οικογένεια» των Chasers.

Το «Σούπερ Αγόρι», ο πέμπτος διώκτης του τηλεπαιχνιδιού, είναι μόλις 23 ετών και είναι απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου.

Ο νεότερος Chaser του «The Chase» παγκοσμίως, έχει περάσει από τη θέση του παίκτη στο επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι γνώσεων του MEGA, έχει πάθος με τα αθλητικά και αρθρογραφεί σε αθλητικές ιστοσελίδες. Παίζει μπάσκετ, λατρεύει τη μαγειρική και συμμετέχει σε ερασιτεχνική θεατρική ομάδα, ενώ εξακολουθεί να εμπλουτίζει τις γνώσεις του μαθαίνοντας γερμανικά.

Νέοι παίκτες έρχονται αντιμέτωποι με την πιο δυνατή ομάδα των Chaser. Ποιοι θα καταφέρουν να βγουν αλώβητοι σε αυτό το κυνήγι γνώσεων φεύγοντας από το «The Chase» με ως και 10.000 ευρώ μετρητά;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *