Αποκλειστικά ο 6ος κύκλος του “Line of Duty” στην Cosmote TV

COSMOTE TV Σειρές ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

[COSMOTE SERIES MARATHON HD / Fri 24/09 / all seasons & eps b2b from 18:00]

Σύνοψη κύκλου 6: Η επικεφαλής επιθεωρητής της αστυνομίας ντετέκτιβ Joanne Davidson (Kelly Macdonald), ηγείται των ανακρίσεων σε μια έρευνα ανεξιχνίαστων δολοφονιών, υψηλού προφίλ. Οι αντισυμβατικές μέθοδοι της επιθεωρητή εγείρουν υποψίες μέσα στην ομάδα δράσης AC-12, καθώς οι συνάδελφοι αρχίζουν να αμφισβητούν τα πραγματικά περιστατικά της υπόθεσης και να αναρωτιούνται εάν η Davidson κάνει ό, τι μπορεί για να βρει τον δράστη. Η ομάδα διεξάγει επείγουσα έρευνα για την επιθεωρητή, αλλά οι αναταραχές εντός της ίδιας της AC-12 απειλούν να διαλύσουν τη δουλειά τους αλλά και το αστυνομικά τμήμα συθέμελα.

Όλοι οι κύκλοι θα παίξουν back to back στο COSMOTE Series Marathon HD. Εμείς εστιάζουμε στον κύκλο 6 που θα έχουμε κατ’ αποκλειστικότητα (οι κύκλοι 1-5 υπάρχουν στο Netfilx.

Πρωταγωνιστούν: Martin Compston (Vigil, The Nest, Mary Queen of Scots), Vicky McClure (Alex Rider, I Am Nicole, This is England), Adrian Dunbar (Broken, The Hollow Crown, Ashes to Ashes), Kelly MacDonald (Giri/Haji, Boardwalk Empire, Trainspotting)

Πρόκειται για μια από τις πιο δημοφιλείς και πιο άρτιες βρετανικές αστυνομικές σειρές των τελευταίων ετών, γενικότερα, και του καναλιού BBC Two ειδικότερα. Το LINE OF DUTY μετρά 6 σεζόν κι 4 υποψηφιότητες για βραβείο BAFTA, έχει τιμηθεί και με το βραβείο Royal Television Society για Καλύτερη Δραματική Σειρά και βρίσκεται στη λίστα με τις 80 καλύτερες τηλεοπτικές σειρές του BBC όλων των εποχών. Στη διάρκεια των 6 κύκλων εξυφαίνονται φαινομενικά ετερόκλιτες υποθέσεις, με κοινό όμως παρονομαστή.

Η σειρά που ξεκίνησε να προβάλλεται τον Ιούνιο του ’12, είναι δημιούργημα του Τζεντ Μερκούριο, υπεύθυνου και για το εξίσου δυνατό Bodyguard.Μεγάλο μέρος της αστυνομικής έρευνας στο LINE OF DUTY αφιερώνεται στο να βρεθεί η ταυτότητα του μυστηριώδους “Χ”, ενός διεφθαρμένου αστυνομικού με υψηλή θέση μέσα στο Σώμα και με ισχυρές διασυνδέσεις με το οργανωμένο έγκλημα.

Ο Στίβεν Κινγκ στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter έχει αντιγράψει διθυραμβικό σχόλιο του Guardian για το LINE OF DUTY που καταλήγει  στο ότι”…είναι μια από τις καλύτερες αστυνομικές σειρές που έχω δει ποτέ. Συγκρίνεται άνετα με το The Wire”.

Κατά τη διάρκεια των 6 σεζόν συναντάμε γνωστά πρόσωπα από τον χώρο της τηλεόρασης και του κινηματογράφου, όπως η Τζίνα Μακί (Notting Hill), η Κέλι Μακντόναλντ (Broadwalk Empire), η Θάντι Νιούτον (Westworld), ο Στίβεν Γκρέιχαμ (The Irishman), η Άτζοα Αντο (Bridgerton) κλπ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *