Καλοκαίρι στην Cosmote Tv: Σειρές Πρεμιέρες Ιούλιος – Αύγουστος 2022

BLACK COSMOTE TV Σειρές

Σειρές Πρεμιέρες Ιούλιος – Αύγουστος 2022

COSMOTE SERIES HD

Moonhaven (Action, Sci-Fi)

COSMOTE Series HD / 6 eps total , will premier with two episodes on Saturday 1st of July @22:00, then 1 episode weekly / 48hrs after USA / 2022 USA / AMC

Σε ένα δυστοπικό μέλλον με την Γη να βρίσκεται στο όριο του αφανισμού, η λαθρέμπορος Bella συλλαμβάνεται και οδηγείται στο Moonhaven, μια ουτοπική κοινότητα χτισμένη στο φεγγάρι, που παραπέμπει σε σύγχρονο Κήπο της Εδέμ. Η Bella είναι λίγο δύσπιστη για την κοινότητα του Moonhaven, αλλά παρά τις επιφυλάξεις της, σύντομα εμπλέκεται σε μια συνωμοσία για να αποκτήσει τον έλεγχο της τεχνητής νοημοσύνης πίσω από τα θαύματα του Moonhaven και συνεργάζεται με έναν τοπικό ντετέκτιβ για να σταματήσουν τις δυνάμεις που θέλουν να καταστρέψουν ότι έχει απομείνει από τον πλανήτη Γη.

Πρωταγωνιστούν: Emma McDonald, Joe Manganiello (True Blood, Magic Mike), Dominic Monaghan (Lost, The Lord of the Rings), Kadeem Hardison (White Men Can’t Jump).

Blood and Treasure S2 (Action, Crime)

COSMOTE Series HD / 13 eps total, will premiere with two episodes on Tuesday 19th of July@22:00, then with one episode weekly, 48hrs after USA / 2022 USA / ViacomCBS

Ο Danny McNamara είναι πρώην πράκτορας του FBI που ειδικεύεται σε υποθέσεις κλεμμένων έργων τέχνης. Η Lexi Vaziri είναι μια πολυμήχανη κλέφτης έργων τέχνης που στοιχειώνεται από την τραγική απώλεια του πατέρα της, για την οποία κατηγορεί τον Ντάνι. Καθώς οι δρόμοι τους διασταυρώνονται, ο Ντάνι και η Λέξι βρίσκονται απροσδόκητα στο επίκεντρο μιας μάχης 2.000 ετών για το λίκνο του πολιτισμού και αναγκάζονται να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Mε την προβολή του 1ου eps θα ανέβει ο προηγούμενος κύκλος στο COSMOTE TV PLUS.

La Edad De La Ira (Drama, Romance, Crime)

COSMOTE Series HD / 4 eps total, will premiere on Thursday 25th of August @23:00, one episode weekly / 2022 Spain / Media Pro

Ο Marcos, ένας έφηβος μαθητής που εξερευνά την σεξουαλικότητα και τα πατήματα του στο δρόμο προς την ενηλικίωση, βλέπει την ζωή του να αλλάζει δραματικά όταν βρίσκεται κατηγορούμενος για το φόνο του κακοποιητικού πατέρα του και καλείται να αποδείξει την αθωότητα του. Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Nando Lopez, που έκανε αίσθηση στην Ισπανία για την σύγχρονη απεικόνιση ενός δύσκολου θέματος. Ο τίτλος του μυθιστορήματος στα ελληνικά, μεταφράζεται ως Η ηλικία του θυμού. Πρωταγωνιστεί ο γνωστός στο ελληνικό κοινό Manu Rios, από την σειρά του Netflix, Elite.

COSMOTE SERIES MARATHON HD (back to back episodes)

Kadewe (Drama)

COSMOTE Series Marathon HD / 6 eps / Sunday 3rd of July @18:00 / 2022 Germany / Fremantle

Στο Βερολίνο της δεκαετίας του 1920, τέσσερις αντισυμβατικοί νέοι συμπορεύονται στο κυνήγι τους για ατομική και συλλογική ευτυχία, με σημείο εκκίνησης το εμβληματικό εμπορικό κέντρο Kadewe. Σε μια εποχή αναταραχής, επαπροσδιορισμού, και σεξουαλικής απελευθέρωσης, η πωλήτρια Hedi και η κόρη του ιδρυτή του KaDeWe, Fritzi, περνούν τις νύχτες τους στο θρυλικό νυχτερινό κέντρο Eldorado στο επίκεντρο της underground LGBT σκηνής της πόλης, ξεκινώντας μια μεθυστική παράνομη σχέση, ενώ ο αδερφός της Fritzi, ο Harry, εκπαιδευμένος για να αναλάβει τη διαχείριση της οικογενειακής επιχείρησης, αλλά στοιχειωμένος από τα ψυχολογικά τραύματα του πολέμου, πρέπει να κλείσει μια συμφωνία με τον υπερφιλόδοξο συνεργάτη του, Γκέοργκ. Οι 4 νέοι δίνουν όρκο πίστης στην επιδίωξη της ατομικής και συλλογικής τους ευτυχίας, όμως η άνοδος των ναζί στην εξουσία θα απειλήσει τη φιλία τους και τα όνειρά τους για το μέλλον.

The Outlaws S2 (Comedy)

COSMOTE Series Marathon HD / 6 eps total / Sunday 10th of July @20:00 / 2022 Uk / BBC

Εφτά άγνωστοι μεταξύ τους άνθρωποι συλλαμβάνονται για μικροαδικήματα, και καλούνται να συνεργαστούν για την ανακαίνιση ενός κτηρίου, στα πλαίσια της κοινωνικής εργασίας που τους επιβάλλεται από το δικαστήριο. Ξαφνικά, βλέπουν την τύχη τους να αλλάζει όταν ανακαλύπτουν θαμμένη στο έδαφος μια τσάντα γεμάτη χρήματα, χωρίς να γνωρίζουν ότι κάποιοι επικίνδυνοι άνθρωποι την αναζητούν απεγνωσμένα. Στο νέο κύκλο επεισοδίων, οι εφτά άσπονδοι φίλοι αναγκάζονται να στραφούν σε συμμάχους αμφιβόλου ηθικής, προκειμένου να εξιλεωθούν για τις αμαρτίες τους, και έρχονται αντιμέτωποι με κωμικοτραγικές συνέπειες.

Πρωταγωνιστούν: ο βραβευμένος με Όσκαρ Christopher Walken (The Deer Hunter), και o βραβευμένος με Emmy Stephen Merchant (The Office). O προηγούμενος κύκλος είναι ήδη διαθέσιμος στο COSMOTE TV Plus.

Spiral Of Lies (Thriller)

COSMOTE Series Marathon HD / 6 eps total / Sunday 17th of July @18:00 / 2022 France / Newen

Μια έφηβη κοπέλα βρίσκεται παρατημένη στην ερημιά από το σύντροφο της και γλυτώνει από καθαρή τύχη από έναν κατά συρροή δολοφόνο. 16 χρόνια μετά, φαίνεται πως ο ίδιος σαδιστής δολοφόνος ξαναχτυπά με την ίδια ένταση, και, ως έμπειρη δικηγόρος πια, επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος, χωρίς όμως να μπορεί να αποκαλύψει τι πραγματικά συνέβη τότε και πως και η ίδια υπήρξε παρ’ ολίγον θύμα. Ένα επιβλητικό θρίλερ αγωνίας και ανατροπών, κινηματογραφημένο με σαφείς επιρροές από τα θρυλικά ιταλικά giallo, που υπόσχεται να διατηρήσει αμείωτες την ένταση και την αγωνία, μέχρι το τέλος.

Christian (Crime, Fantasy)

COSMOTE Series Marathon HD / 6 eps / Sunday 24th of June @18:00 / 2022 Italy / Newen

Ο Christian (Edoardo Pesce – Dogman) είναι ένας φτωχός μικροεγκληματίας που εργάζεται για λογαριασμό ενός μαφιόζου προκειμένου να εξασφαλίσει τα προς το ζην. Όταν αντιλαμβάνεται έκπληκτος κάποια στίγματα να εμφανίζονται χωρίς προφανή λόγο στις παλάμες του και στη συνέχεια αποκτά μαγικές θεραπευτικές ικανότητες, προξενεί το ενδιαφέρον ενός ιερωμένου που προσπαθεί να ανακαλύψει τα αίτια πίσω από αυτό το σύγχρονο θαύμα. To Christian αποτελεί μια παραγωγή του ιταλικού SKY που έτυχε θερμής υποδοχής από το κοινό, και συνδυάζει με αριστοτεχνικό τρόπο το κομμάτι της θρησκευτικής πίστης, με θέματα βίας, εξαθλίωσης καθώς και ψήγματα απρόσμενης συμπόνοιας και ανθρωπιάς στις πιο αντίξοες συνθήκες.

61st street (Thriller, Crime)

COSMOTE Series Marathon HD / 8 eps / Sunday 31st of July @18:00 / 2022 USA / AMC

Ένας ελπιδοφόρος νεαρός αθλητής, λίγο πριν μπει με υποτροφία στο κολλέγιο της επιλογής του, βρίσκεται στο λάθος σημείο την λάθος στιγμή, και καταλήγει άδικα κατηγορούμενος για το φόνο ενός αστυνομικού. Ο συνάδελφος του νεκρού αστυνομικού που καταφτάνει στον τόπο του εγκλήματος, θα μπορούσε να αθωώσει το νεαρό με την μαρτυρία του, ωστόσο αποφασίζει να αποκρύψει την αλήθεια, και το δράμα ξεκινά.

Πρωταγωνιστούν: O βραβευμένος με δυο Emmy, Courtney B. Vance (Lovecraft County, American Crime Story), και η υποψήφια για Όσκαρ, Aunjanue Ellis (King Richard). Την παραγωγή του 61st street επιμελείται ο Peter Moffat, υπεύθυνος και για τις σειρές Your Honor και The Night Of.

SurrealEstate (Drama, Mystery, Sci-Fi)

COSMOTE Series Marathon HD / 10 eps / Saturday 20th of August @18:00 / 2021 USA / Rainmaker Content

Tim Rozon sells home in Syfy’s SurrealEstate trailer https://www.youtube.com/watch?v=o6ISqRYuuzQ credit SYFY

Ο κτηματομεσίτης Luke Roman είναι ιδιοκτήτης του The Roman Agency, ενός φαινομενικά συνηθισμένου μεσιτικού γραφείου, που ειδικεύεται σε ακίνητα «μεταφυσικά δεσμευμένα», γνωστά και ως στοιχειωμένα σπίτια. Ο Luke διαθέτει την μοναδική ικανότητα σύνδεσης με τον κόσμο των πνευμάτων, μιας και έχει την δυνατότητα όχι μόνο να διαισθανθεί απόκοσμες παρουσίες που μπορεί να κατοικούν στο σπίτι ενός υποψήφιου πελάτη, αλλά μπορεί συχνά να επικοινωνεί και να διαπραγματεύεται μαζί τους. Μαζί με την ομάδα του, ο Λουκ αναλαμβάνει με προθυμία όλες εκείνες τις περιπτώσεις των κατοικιών, που κανείς άλλος δεν θέλει ή δεν μπορεί να αναλάβει.

Η σειρά πρόσφατα ανανεώθηκε για 2ο κύκλο. Όλα τα επεισόδια θα προβληθούν back to back στο COSMOTE Series Marathon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *