«Dancing With The Stars»-O Τελικός

Reality Games Μουσικές Εκπομπές ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Απόψε, Παρασκευή 28 Ιανουαρίου στις 21:00, ο Μεγάλος Τελικός του «Dancing With The Stars» με τέσσερα χορευτικά ζευγάρια, να είναι πανέτοιμα, να ζήσουν με την πιο θετική διάθεση, μια μοναδική εμπειρία με ρυθμό, ένταση, εκπλήξεις.

Σταύρος Βαρθαλίτης και Μαρία Καμμενίδη

Τζώρτζια Γεωργίου και Αλέξανδρος Μπαχάριεφ

 Βασιλική Μιλλούση και Μαξίμ Στάντνικ

Dominic Stars και Ειρήνη Λιναρδή

H εκθαμβωτική Βίκυ Καγιά και ο πολυτάλαντος Λάμπρος Φισφής, θα υποδεχθούν με χαρά τον special guest της λαμπερής βραδιάς, Νίκο Κοκλώνη.

To φαντασμαγορικό ballroom υποδέχεται τους  τέσσερις φιναλίστ, που μαζί με τους διακεκριμένους επαγγελματίες χορευτές τους, διεκδικούν το έπαθλο του «Dancing With The Stars», αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να εντυπωσιάσουν, παρουσιάζοντας δύο ξεχωριστές χορογραφίες, που έχουν τη δική τους ιστορία.

Στον Μεγάλο Τελικό, το κοινό θα είναι που με τη θετική του ψήφο θα αναδείξει τον Μεγάλο Νικητή και θα φέρει στην κορυφή το αγαπημένο του ζευγάρι!

Tα έσοδα από την τηλεφωνική ψηφοφορία και τα sms του «Dancing with the Stars» στην Ελλάδα θα διατεθούν στον σύλλογο «Πίστη». Αντίστοιχα, τα έσοδα

από την τηλεφωνική ψηφοφορία και τα sms του «Dancing with the Stars» στην Κύπρο θα διατεθούν στον «Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *