Μάχες στην κουζίνα του «Game Of Chefs»

Reality Games Reality Shows ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το «Game Of Chefs» ανοίγει την πόρτα του, απόψε στις 21:00, και η πιο καυτή μάχη των  KITCHEN BATTLES ξεκινά. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου καλωσορίζει τους διαγωνιζόμενους που είναι έτοιμοι να χρησιμοποιήσουν… τα μαχαίρια τους και να έρθουν  ένα βήμα πιο κοντά στο μεγάλο τους όνειρο και την κατάκτηση του τίτλου του επόμενου κορυφαίου σεφ, αλλά και των 50.000 ευρώ!

Στην 3η ΟΜΑΔΙΚΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ, το θέμα της οποίας ήταν εμπνευσμένο από την ελληνική κουζίνα, νικήτρια ήτανη ομάδα του Βασίλη Μουρατίδη με 7 ψήφους. Ακολούθησαν η ομάδα του Άνταμ Κοντοβά με 3 και η ομάδα του Άγγελου Λάντου με 1 ψήφο.

Απόψε, τα μέλη των δύο χαμένων ομάδων έρχονται αντιμέτωπα με τη 2η  ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ.

Τρεις από τους διαγωνιζόμενους καλούνται να φτιάξουν μία πίτα, εμπνευσμένη από τρία διάσημα πιάτα της ελληνικής κουζίνας. Ποια είναι αυτά; Ο Μουσακάς, τα Κολοκυθάκια γεμιστά και το Ιμάμ.

Στο τέλος της δοκιμασίας, οι παίκτες θα τοποθετήσουν τα πιάτα τους στον ιμάντα μεταφοράς και θα τα καλύψουν με τις καμπάνες. Τα πιάτα θα μεταφερθούν μπροστά στους τρεις σεφ που στη δοκιμασία της αποχώρησης γίνονται ξανά κριτές.

Ο Άγγελος Λάντος, ο Βασίλης Μουρατίδης και ο Άνταμ Κοντοβάς θα κρίνουν και θα βαθμολογήσουν, χωρίς να ξέρουν σε ποιους ανήκουν τα πιάτα, ενώ ο ένας δεν θα γνωρίζει τη βαθμολογία του άλλου.

Σε αυτή τη φάση, υπάρχει το ρίσκο να κρίνουν αρνητικά το πιάτο διαγωνιζόμενου που ανήκει στην ομάδα τους και θετικά το πιάτο διαγωνιζόμενου που ανήκει στην αντίπαλη ομάδα.

Πόσο έχουν επηρεαστεί οι κριτές από την 1η Αποχώρηση;

Για ποιον παίκτη έχει τη μεγαλύτερη αγωνία ο Άνταμ Κοντοβάς και για ποιον ο Άγγελος Λάντος;

Πόσο θα δυσκολέψει τους διαγωνιζόμενους η δοκιμασία;

Ποιος διαγωνιζόμενος παρά λίγο να βάλει φωτιά στην κουζίνα;

Θα προλάβουν οι διαγωνιζόμενοι να βγάλουν πιάτα μέσα σε μία ώρα;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *