Αποχώρηση από το “Top Chef”

Reality Games Reality Shows ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η εβδομάδα στο Top Chef κλείνει με ένα επεισόδιο, που τα έχει όλα: μαγειρική, εντάσεις, ανατροπές, κριτικές που δημιουργούν χαμόγελα, αλλά και δάκρυα.

Ποιοι θα είναι εκείνοι που θα αναδειχθούν νέοι αρχηγοί των ομάδων και θα κληθούν να καθοδηγήσουν τους υπόλοιπους σεφ σε σωστές επιλογές; Κανείς δεν περιμένει την αποψινή μαγειρική αναμέτρηση, καθώς οι δύο ομάδες θα έρθουν αντιμέτωπες με μία διαφορετική αποθήκη τροφίμων και η επιλογή τους στα υλικά θα περιορίζεται από… τιμές και ένα συγκεκριμένο ποσό που θα έχουν στη διάθεσή τους για να ψωνίσουν. Ποια ομάδα θα κάνει σωστές αγορές, φτιάχνοντας νόστιμα πιάτα που θα κερδίσουν τους κριτές Γιώργο Βενιέρη, Γκίκα Ξενάκη και Αστέριο Κουστούδη και θα τους χαρίσουν τη νίκη και ποια θα οδηγηθεί σε μαγειρικό ναυάγιο;

Ο αρχηγός της ηττημένης ομάδας θα έχει το δύσκολο έργο να επιλέξει τον τέταρτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Στη συνέχεια, οι τέσσερις υποψήφιοι θα συναντηθούν στην κουζίνα του Top Chef για να δώσουν μία ακόμη μαγειρική μάχη, αυτή τη φορά για την επικράτηση και την παραμονή τους στον διαγωνισμό. Οι κριτές θα ζητήσουν πιάτα με δημιουργικότητα και φαντασία, και έναν φαινομενικά μόνο, εύκολο, γευστικό συνδυασμό: αγγούρι και τζίντζερ.

Τρεις θα τα καταφέρουν. Για έναν, όμως, αυτή η μαγειρική αναμέτρηση θα είναι και η τελευταία του στον διαγωνισμό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *