Οι εξελίξεις της εβδομάδας στον “Σασμό”

BLACK Σειρές ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η αποκάλυψη της ταυτότητας της Εύας αλλά κι ενός μυστικού της Καλλιόπης και του Μαθιού έρχονται στο φως αναστατώνοντας τις ζωές όλων. Μαθιός και Βασιλική μαθαίνουν το φύλο του μωρού τους, ενώ η Θοδώρα αποφασισμένη να υιοθετήσει το εγκαταλελειμμένο μωράκι, σκέφτεται σοβαρά ακόμα και ένα λευκό γάμο με τον Τόλη. Η Στέλλα έρχεται σε ρήξη με τον Χρήστο για θέμα εμπιστοσύνης, ενώ ένα νέο πρόσωπο, η Σάντρα, η κόρη του Δημήτρη Μαραθάκη έρχεται, ξαφνικά, στο χωριό αλλάζοντας τις ισορροπίες.

Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου – Επεισόδιο 91

Η σύλληψη της Εύας, αναστατώνει τους πάντες στην Άνω Ποριά, που σοκαρισμένοι μαθαίνουν πως η κοπέλα που κυκλοφορούσε ανάμεσά τους με ψεύτικη ταυτότητα, ήταν η αδερφή του Ευθύμη που είχε έρθει με σκοπό να εκδικηθεί τον θάνατό του και εξαιτίας της σκοτώθηκε ένας αθώος άνθρωπος. Ο Μαθιός συντετριμμένος με τον χαμό του εργάτη του, ενώ μία ακόμα αποκάλυψη θα βάλει σε δοκιμασία τη σχέση του με την Βασιλική. Η Θοδώρα αποφασισμένη να υιοθετήσει το εγκαταλελειμμένο μωράκι, με κάθε τρόπο, σκέφτεται σοβαρά ακόμα και ένα λευκό γάμο με τον Τόλη.

Τρίτη 19 Μαρτίου – Επεισόδιο 92

Η πολυπόθητη στιγμή έφτασε και ο Μαθιός με την Βασιλική είναι έτοιμοι να μάθουν αν περιμένουν αγοράκι ή κοριτσάκι. Το ζευγάρι όμως δεν μπορεί να χαρεί όσο θα ήθελε αυτήν τη στιγμή, αφού το μυστικό που βγαίνει στην επιφάνεια, κλονίζει την σχέση τους. Ο Τόλης κάνει μια συζήτηση με τον Γιώργο που θα τον βάλει σε σκέψεις για την Θοδώρα. Η Στέλλα πριν πάει στο τμήμα για να πάρει απαντήσεις για την υπόθεση του Οδυσσέα, βλέπει τον Χρήστο από μακριά, αλλά δεν τον χαιρετά, καθώς παρεξηγεί την «παρέα» δίπλα του. Όσο η Αργυρώ συγκρούεται με την Μαρίνα για τις αποφάσεις που παίρνει, ένα νέο πρόσωπο* έρχεται στο νησί και πέφτει κατευθείαν πάνω στον αγαπημένο της.

*Στο ρόλο της Σάντρας Μαραθάκη η Ελίζα Σκολίδη.

Τετάρτη 20 Μαρτίου – Επεισόδιο 93

Η Σάντρα* γνωρίζεται με τον Αστέρη που τον κοιτά με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η Νάντια μπαίνει σε σκέψεις γιατί κανείς δεν της ανέφερε ότι ο Μαθιός είναι ύποπτος για τον φόνο του πατέρα της και ζητάει επίμονα απαντήσεις. Η Θοδώρα σκέφτεται σοβαρά την πρόταση που της έκανε ο Γιώργος και αποφασίζει να του απαντήσει. Η Βασιλική πριν τα βρει με την Καλλιόπη, θέλει να θέσει τα όριά της. Ο Χρήστος παρατηρεί ότι η Στέλλα είναι απόμακρη μαζί του και της ζητά εξηγήσεις, ενώ ο Μαθιός ετοιμάζεται να πει στον Αστέρη το πρόβλημα που έχει με την Βασιλική, ρισκάροντας για άλλη μια φορά τη σχέση τους.

Παρασκευή 22 Μαρτίου – Επεισόδιο 94

Η Βασιλική ξεκαθαρίζει στην Καλλιόπη πως είναι η τελευταία φορά που της συγχωρεί ψέμα. Η Στέλλα έρχεται σε ρήξη με τον Χρήστο, λέγοντάς του πως έχει θέματα εμπιστοσύνης, ενώ ο Τάσος καταλαβαίνει πως η κόρη του έχει αναπτύξει αισθήματα για τον Χρήστο. Η άφιξη της Σάντρας στο χωριό γίνεται θέμα συζήτησης στο καφενείο του χωριού. Η Θοδώρα αρχίζει να σκέφτεται την πρόταση του Γιώργου. Η Μαρίνα έχει αρχίσει να υποψιάζεται πως όλοι της κρύβουν κάτι πολύ σοβαρό για τον Μαθιό.

*Σάντρα Μαραθάκη (Ελίζα Σκολίδη)

Η Σάντρα Μαραθάκη είναι κόρη του Δημήτρη Μαραθάκη, παιδί χωρισμένων γονέων. Είναι φοιτήτρια Ιατρικής αλλά εξαιτίας κάποιων δικών της προβλημάτων έχει εγκαταλείψει τις σπουδές της. Έχει μια κάποια τάση παραβατικότητας, έναν εθισμό στον ηλεκτρονικό τζόγο. Είναι αρκετά δυναμική προσωπικότητα, ανεξάρτητη, αυτόνομη και απρόβλεπτη. Θα ερωτευτεί τον Αστέρη με την πρώτη ματιά και κάπου εκεί αρχίζουν όλα…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *