Αποκαλύψεις, δύσκολες αποφάσεις, απρόσμενες συναντήσεις, σχέσεις που κλυδωνίζονται στον “Σασμό”

Σειρές ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Δευτέρα 04 Δεκεμβρίου – Επεισόδιο 40

Η Εύα κάνει όλο και περισσότερο υποχείριό της τον Αντρέα. Ο Βαγγέλης την προειδοποιεί για τους κινδύνους που ενέχει η τακτική της, αυτή ωστόσο δε φαίνεται να σταματά πουθενά. Η Καλλιόπη επιβεβαιώνει ότι ο άντρας που τη βρήκε δεν είναι ο αληθινός Κωστάκης, γεγονός που ανοίγει τον δρόμο για την απαλλαγή του Παύλου από τις υποψίες. Η Στέλλα και η Μαρίνα συμβουλεύουν τον Αστέρη να κάνει ένα βήμα προς την οικογένειά του, παρά τις έντονες αντιρρήσεις του. Την ίδια στιγμή, η Αργυρώ λαμβάνει ένα τηλεφώνημα που την αναστατώνει. Μία επίσκεψή της θα τη φέρει αντιμέτωπη με μία αλήθεια που δεν θα περιμένει, και θα ταρακουνήσει τον κόσμο της συθέμελα.

Τρίτη 05 Δεκεμβρίου – Επεισόδιο 41

Ο θάνατος του Λάζαρου αρχίζει να διαδίδεται στο χωριό προκαλώντας αγωνία για την επόμενη μέρα που ξημερώνει. Ο Αντώνης με τα στοιχεία που έχει στα χέρια του προσπαθεί να βρει τον πραγματικό ένοχο, ενώ ο Γιώργος βοηθά την Εύα να συνέλθει από την περιπέτειά της. Η Καλλιόπη με τη σειρά της, δέχεται επισκέψεις που θα την φέρουν σε αμηχανία για τον φόνο του Λάζαρου, ενώ την ίδια στιγμή η σχέση της Αργυρώς με του Αστέρη ετοιμάζεται να δοκιμαστεί με τον χειρότερο τρόπο.  

Τετάρτη 06 Δεκεμβρίου- Επεισόδιο 42

Ο Αντρέας και ο Τηλέμαχος είναι σίγουροι πως τον Λάζαρο τον σκότωσε ο Μαθιός και ετοιμάζονται να οργανώσουν αντίποινα μαζί με τους συγγενείς του Λάζαρου που ζητάνε την τιμωρία του φονιά, παρότι η αστυνομία δεν έχει καταλήξει αν πρόκειται για φόνο ή ατύχημα.  Η ευχάριστη είδηση για την εγκυμοσύνη της Βασιλικής, σκιάζεται από αυτό το γεγονός και η Βασιλική για να γλιτώσει τον Μαθιό, σκέφτεται σοβαρά να παραδοθεί. Η Εύα αποφασισμένη να καθαρίσει το όνομα του αδερφού της, απειλεί να δώσει τα στοιχεία που καίνε τον Μαθιό για τον θάνατο του Στεφανή και έρχεται σε ανοιχτή σύγκρουση με τον Παύλο που την απειλεί με τη σειρά του, ότι θα αποκαλύψει σε όλους την πραγματική της ταυτότητα.

Πέμπτη 07 Δεκεμβρίου – Επεισόδιο 43

Ο Αστέρης ανακοινώνει στο Μαθιό ότι η Αργυρώ του ζήτησε να τον καταδώσει στην αστυνομία. Η Στέλλα και η Θοδώρα θα έχουν μία απρόσμενη συνάντηση σε έξοδό τους, που θα τις αναστατώσει. Η σχέση της Αργυρώς και του Αστέρη πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, λόγω της κάλυψης που πιστεύει ότι παρείχε στο Μαθιό για το φόνο του Στεφανή. Η κηδεία του Λάζαρου δυναμιτίζει ακόμη περισσότερο την ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *