Το «Renegade Nell» έρχεται στο Disney+

BLACK Disney+ Σειρές

Η νέα, πρωτότυπη σειρά, «Renegade Nell», κάνει πρεμιέρα στις 29 Μαρτίου, με όλα τα επεισόδια διαθέσιμα, αποκλειστικά στο Disney+. Η πρωτότυπη σειρά οκτώ επεισοδίων, είναι μια δημιουργία της βραβευμένης με BAFTA σεναριογράφου Sally Wainwright (Happy Valley) και σκηνοθεσία του Ben Taylor (Sex Education). Μάθετε περισσότερα στο www.disneyplus.com.

Η Νελ Τζάκσον, είναι μια εύστροφη και θαρραλέα νεαρή γυναίκα, η οποία κατηγορείται ψευδώς για φόνο και αναπάντεχα γίνεται η πιο περιβόητη καταζητούμενη στην Αγγλία του 18ου αιώνα. Όταν όμως εμφανίζεται ένα μαγικό πνεύμα που ονομάζεται Μπίλι Μπλάιντ, η Νελ συνειδητοποιεί ότι το πεπρωμένο της επιφυλάσσει περισσότερα απ’ όσα φανταζόταν ποτέ.

Στη σειρά «Renegade Nell» η Louisa Harland (Derry Girls) αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Νελ Τζάκσον, ο Frank Dillane τον ρόλο του Τσαρλς Ντεβερό, η Alice Kremelberg ως Σοφία Γουίλμοτ, η Ényì Okoronkwo ως Ρασέλας, Jake Dunn ως Τόμας Μπλάνσφορντ, Bo Bragason ως Ρόξι Τρότερ, Florence Keen ως Τζορτζ Τρότερ, Nick Mohammed ως Μπίλι Μπλάιντ, Joely Richardson ως Κυρία Ευλαρία Μόγκερχανγκαρ και Adrian Lester ως Ρόμπερτ Χένεσι, Κόμης του Πόιντον. Πρωταγωνιστούν επίσης ο Pip Torrens ως Λόρδος Μπλάνσφορντ και ο Craig Parkinson ως Σαμ Τρότερ.

Το «Renegade Nell» είναι μια παραγωγή της Lookout Point. Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Sally Wainwright, Ben Taylor, Faith Penhale, Will Johnston και Louise Mutter για την Lookout Point και η Johanna Devereaux για το Disney+. Η Amanda Brotchie (Gentleman Jack) και η MJ Delaney (Ted Lasso) σκηνοθετούν επίσης τα επεισόδια ενώ ο Jon Jennings και Stella Merz είναι επίσης παραγωγοί της σειράς.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *