Διάκριση της Nova στις Χρυσές Σφαίρες με 17 υποψηφιότητες!

Uncategorized

Οι ταινίες που έρχονται στη Nova ξεχώρισαν στις φετινές υποψηφιότητες των Χρυσών Σφαιρών, οι οποίες ανακοινώθηκαν χθες, αποσπώντας συνολικά 17 υποψηφιότητες.   

Αναλυτικότερα, η ταινία «The Father» διεκδικεί 4 βραβεία στις κυριότερες κατηγορίες: Καλύτερης ταινίας Δράμα, Α’ Ανδρικού ρόλου για τον Anthony Hopkins, Β’ Γυναικείου ρόλου για την Olivia Colman και Καλύτερου Σεναρίου.

Επίσης, από 4 υποψηφιότητες έχει συγκεντρώσει η ταινία «Nomadland» στις κατηγορίες Καλύτερης ταινίας Δράμα, Σκηνοθεσίας, Α’ Γυναικείου ρόλου για την Frances McDormand και Σεναρίου.

H Jodie Foster διεκδικεί βραβείο  Β’ Γυναικείου και ο Tahar Rahim  Α’ Ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία τους στην ταινία «The Mauritanian».  Στην κατηγορια  Β’ Ανδρικού ρόλου βρίσκονται  υποψήφιοι οι Jared Leto για το «The Little Things» και ο  Daniel Kaluuya για το  «Judas and the Black Messiah» που διεκδικεί και το βραβείο Μουσικής.

O Dev Patel διεκδικεί βραβείο  Α’ Ανδρικού ρόλου σε κωμωδία για την ταινια «The Personal History of David Copperfield», ενώ στην αντίστοιχη γυναικεία κατηγορία βρίσκεται υποψήφια η Michelle Pfeiffer για την ταινία «French Exit». Από μία υποψηφιότητα απέσπασε η ταινία «Sound of Metal» στην κατηγορία  Α’ Ανδρικού ρόλου (Riz Ahmet), ενώ το «Tenet» του Christopher Nolan είναι υποψήφιο στην κατηγορια Μουσικής.

Οι συνδρομητές της Nova θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν όλη τη λάμψη  και να απολαύσουν LIVE και αποκλειστικά την 78η Τελετή Απονομής των Χρυσών Σφαιρών από το ΝovastarsHD, την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, στις 02.00 μετά τα μεσάνυχτα!

Η 78Η ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΤΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΧΡΥΣΗΣ ΣΦΑΙΡΑΣ -αποκλειστικά στη Nova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *