Πρεμιέρα απόψε για το “First Date” στο Star Channel

Lifestyle Reality Games ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Όλοι μας μπορούμε να σκεφτούμε τον εαυτό μας σε ένα πρώτο ραντεβού. Πόσο καλά θα πάει; Θα λειτουργήσει η χημεία μας; Και όσο κι αν οι εποχές αλλάζουν, σίγουρα όλοι θα συμφωνήσουμε ότι ένα τετ-α-τετ ρομαντικό δείπνο πάντα θα είναι το πιο όμορφο FIRST DATE!

Αυτήν ακριβώς την εμπειρία, υπόσχεται να προσφέρει το «τηλεοπτικό» διάσημο εστιατόριο του FIRST DATES, που μετά από 19 χώρες όπου έχει λειτουργήσει, κερδίζοντας το ενδιαφέρον ενός τεράστιου κοινού, ανοίγει επιτέλους τις πόρτες του και στην Ελλάδα! Μέσα από την οθόνη του Star και με παρουσιάστρια/hostess τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, περιμένει όλους τους singles της χωράς μας για να ζήσουν τη μαγεία του πρώτου ραντεβού. Αληθινά, αυθόρμητα, με ευγένεια, χιούμορ!  

Τι θα δούμε στην ΠΡΕΜΙΕΡΑ του FIRST DATES

 απόψε, Κυριακή 30 Απριλίου στις 22:20

Οκτώ άνθρωποι της διπλανής πόρτας έρχονται αποφασισμένοι στο FIRST DATES για να ζήσουν αυθόρμητα και αληθινά την ξεχωριστή εμπειρία του πρώτου ραντεβού!

Οι κυρίες της βραδιάς, η Ευμορφία, η Κατερίνα, η Κατερίνα Α. και η Γιώτα, νιώθουν δυναμικές και έτοιμες να βρουν την αγάπη! Άραγε, ο Δημήτρης, ο  Ευάγγελος, ο Νίκος και ο Γιώργος θα καταφέρουν να κερδίσουν το ενδιαφέρον τους και ένα 2ο ραντεβού μαζί τους; 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *