Ο δράκος του χωριού, απόψε, στον «Σκαραβαίο»

Σειρές ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Μυστήριο, περιπέτεια, αγωνία στο κόκκινο, απρόβλεπτες ανατροπές μας προσφέρει  «Ο Σκαραβαίος», η σύγχρονη σειρά εξιχνίασης εγκλημάτων με στοιχεία κοινωνικού νουάρ και πολύ… crime. Η επίλεκτη ομάδα του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και ο επικεφαλής της, o Σκαραβαίος, ο κατά κόσμον Μάρκος Αλεξίου, τον οποίο υποδύεται υποδειγματικά ο Γιάννης Τσορτέκης,καλούνται να λύσουν έναν περίπλοκο γρίφο, ο οποίος δοκιμάζει τα αντανακλαστικά όλων. Ο Σκαραβαίος θα το πάρει πάνω του  και η σύλληψη του δράστη θα φέρει τους πάντες μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη όπου τίποτα δεν είναι όπως αρχικά φαίνεται.

Ο Μάρκος Αλεξίου είναι ο επικεφαλής του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής στη ΓΑΔΑ. Από τα χρόνια της Σχολής τον ακολουθεί το παρατσούκλι «Σκαραβαίος» γιατί  οδηγεί πάντοτε έναν παλιό σκαραβαίο, κληρονομιά από τον πατέρα του που έχασε σε μικρή ηλικία. Είναι γνωστός για τις επιτυχίες στη δουλειά του, για το πείσμα, την ευστροφία, την ταχύτητα και την ικανότητά του να ψυχολογεί τους συνομιλητές του. Είναι χωρισμένος και έχει μια κόρη, τη Χλόη, που σπουδάζει φιλολογία με την οποία προσπαθεί να έχει επαφή, χωρίς να το καταφέρνει πάντοτε.

ΑΠΟΨΕ, στις 22:40 – Επεισόδιο 07

Ένα ζευγάρι ετοιμάζεται να κάνει έρωτα σε απόμερη τοποθεσία στα Τουρκοβούνια, όταν ο άνδρας δέχεται δύο πυροβολισμούς και πέφτει νεκρός στα χέρια της συντρόφου του. Σύντομα, ο Σκαραβαίος και η ομάδα του συγκεντρώνουν στοιχεία που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο δράστης έχει προβεί σε ανάλογες επιθέσεις στο παρελθόν στο ίδιο σημείο, αλλά πλέον κλιμάκωσε προχωρώντας σε φόνο. Τα μέσα αρχίζουν να οργιάζουν για τον Δράκο που κινείται στον οικισμό που μοιάζει με χωριό μέσα στην Αθήνα. Κι ενώ ο κίνδυνος να ξαναχτυπήσει ο Δράκος είναι ορατός, η ομάδα βρίσκεται μπροστά σε έναν περίπλοκο γρίφο που δοκιμάζει τα αντανακλαστικά της, κινούμενη ανάμεσα σε κλεφτρόνια, ηδονοβλεψίες και κατοίκους που κρατούν το στόμα τους κλειστό. Όταν διαπιστώνουν ότι το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στο φόνο είναι όπλο αστυνομικού, τότε τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο περίπλοκα για την ομάδα  αλλά και τον ίδιο τον Σκαραβαίο που δοκιμάζεται στα οικογενειακά του με τη μητέρα του και την απρόσμενη εγκυμοσύνη της κόρης του. Η Χλόη επιμένει να τον κρατάει μακριά της, αλλά αποκαλύπτει ένα σημαντικό μυστικό στις επιστολές της γιαγιάς της, που θα ανατρέψει τα πάντα στις οικογενειακές σχέσεις τους. Ο Σκαραβαίος θα το πάρει πάνω του αυτή τη φορά και η σύλληψη του δράστη θα φέρει τους πάντες μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη όπου τίποτα δεν είναι όπως αρχικά φαίνεται.

Δείτε το trailer εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=sWBcqGNMM8g

Ο ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΣ

Κατάλληλο για άνω των 12 ετών

Σενάριο: Ευτυχία Γιαννάκη

Σκηνοθεσία: Σταύρος Στάγκος

Σεναριακή ομάδα: Αντώνης Λιακόπουλος- Ελεάνα Βραχάλη

Πρωτότυπη Μουσική: Ειρήνη Σκυλακάκη

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Χρήστος Δούρος

Παραγωγός: Διονύσης Παναγιωτάκης

Παραγωγή: Primavisione

Ηθοποιοί

Γιάννης Τσορτέκης (Σκαραβαίος)

Γιώργος Πυρπασόπουλος (Μάκης)

Μαρία Παπαφωτίου (Μάρθα)

Νικολέττα Καρρά (Μαργαρίτα)

Αλεξάνδρα Ταβουλάρη (Κατερίνα)

Βάσω Καβαλιεράτου (Ελευθερία)

Κωνσταντίνος Λιάρος (Κώστας)

Σοφίνα Λαζαράκη (Χλόη)

Γιάννης Μηλιώτης (Ηρακλής)

Στο ρόλο της Έλενας η Ράνια Οικονομίδου

Στο ρόλο του Διοικητή ο Μανώλης Μαυροματάκης

Στο ρόλο του Δημήτρη ο Θοδωρής Κατσαφάδος

Και ο Τραχανάς!

*Σε κάθε επεισόδιο συμμετέχουν διαφορετικοί guests.

Στο επεισόδιο συμμετέχουν οι: Αργύρης Πανταζάρας, Αινείας Τσαμάτης, Χάρης Μαυρουδής, Αργυρώ Θεοδωράκη, Γιώργος Παπαστυλιανός.

Τραγούδι τίτλων: Lost in blue

Μουσική & στίχοι: Irene Skylakaki

Ερμηνεία: Irene Skylakaki

Παραγωγή & Ενορχήστρωση: Aki Rei & Irene Skylakaki 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *