Δολοφονία εισαγγελέα στη …«Γη της ελιάς»

Σειρές ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η δραματική σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς» επιφυλάσσει εκπλήξεις στα επόμενα επεισόδια.

Ακραίες συμπεριφορές και απρόβλεπτες αντιδράσεις εκδηλώνονται στη Μάνη. Ο Αλέξης σκοτώνει τον εισαγγελέα. Η άφιξη του Ορέστη Αντωνιάδη, τον οποίο υποδύεται ο Γιώργος Αγγελόπουλος, έρχεται να προκαλέσει αναστάτωση.Η Αντιγόνη αποφασίζει να εγκαταλείψει την Αρεόπολη και να μετακομίσει στην Αγγλία.

Όσα θα δούμε από την Κυριακή των Βαΐων 9 Απριλίου έως την Μ. Τρίτη 11 Απριλίου, στις 21:00:

Επεισόδιο 149 (Κυριακή των Βαΐων 9 Απριλίου)

Η Ασπασία παρακαλάει την Ειρήνη να γυρίσει σπίτι, αλλά δεν καταφέρνει να την πείσει. Ο Ισίδωρος συγκαλεί έκτακτο διοικητικό συμβούλιο λόγω της παρεξήγησης που δημιουργήθηκε με τη φύτευση του καινούργιου ελαιώνα. Η Μυρτάλη δεν χάνει ευκαιρία και δείχνει για μία ακόμη φορά το σκληρό της πρόσωπο. Η Ασπασία πατάει πόδι στον Δημοσθένη και του ανακοινώνει ότι από εδώ και πέρα θα κάνει εκείνη κουμάντο στο σπίτι, αλλιώς θα πάρουν διαζύγιο. Ο Αλέξης με τη Μυρτάλη βρίσκουν τον ιδανικό χώρο για να ανοίξουν εστιατόριο και αποφασίζουν να προχωρήσουν άμεσα σε αυτή την επένδυση. Αργότερα, ο Αλέξης φωτογραφίζει κρυφά το πελατολόγιο του Χρήστου. Ο Δημοσθένης αφήνει την Ειρήνη χωρίς αυτοκίνητο, θέλοντας να της κάνει τη ζωή δύσκολη προκειμένου να επιστρέψει στο σπίτι.

Επεισόδιο 150 (Μ. Δευτέρα 10 Απριλίου)

Η Ιουλία πιέζει τον Στάθη να δουλεύει μόνο στον ελαιώνα του Δημοσθένη για να μην ταλαιπρωρείται, αλλά εκείνος αρνείται. Η Αρετή επιλέγει να ακούσει αυτό που τη συμφέρει από την ψυχολόγο και αποφασίζει να προσποιηθεί ότι αποδέχεται τον Φίλιππο, στήνοντας όμως στο μυαλό της ένα πανούργο σχέδιο. Ο Αλέξης καταφέρνει να φτιάξει έναν εκρηκτικό μηχανισμό, χωρίς να έχει πει στη Μυρτάλη για ποιον τον προορίζει. Η Ειρήνη βάζει όρους στους γονείς της για να επιστρέψει στο σπίτι. Ο Δημοσθένης δεν το δέχεται άνετα, ενώ η Ασπασία αντιδρά με απρόβλεπτο τρόπο, αφήνοντας άναυδους πατέρα και κόρη.

Επεισόδιο 151 (Μ. Τρίτη 11 Απριλίου)

Η Ασπασία παίρνει τα ινία και διεκδικεί ένα καλύτερο μέλλον για εκείνη και την κόρη της. Η Ειρήνη ξαφνιάζεται από τον δυναμισμό της μητέρας της και επιστρέφει στο σπίτι. Η Αντιγόνη ανακοινώνει στην οικογένεια πως θα φύγει για την Αγγλία, καθώς αποφάσισε να ολοκληρώσει εκεί την ειδικότητά της. Η Αντωνία εγκαθίσταται στη Μάνη και αρχίζει να δουλεύει στο πλάι της Αλκμήνης. Το προσκλητήριο του γάμου του Κουράκου και της Ευτυχίας είναι έτοιμο, αλλά εκείνη ντρέπεται να το μοιράσει. Οι καβγάδες ανάμεσα στην Ιουλία και τον Στάθη συνεχίζονται, καθώς εκείνη νιώθει παραμελημένη από τον φόρτο εργασίας του. Ο Αλέξης παγιδεύει με εκρηκτικό μηχανισμό το αυτοκίνητο του εισαγγελέα, Μιχάλη Οικονομέα, και πραγματοποιεί την απειλή του, τινάζοντάς το στον αέρα… Ο Ορέστης Αντωνιάδης (Γιώργος Αγγελόπουλος) φτάνει στη Μάνη και σύντομα θα ταράξει τα νερά της μικρής κοινωνίας.

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου 

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου 

Με τον Νίκο Γαλανό

Πρωταγωνιστούν: Αφροδίτη Λιάντου, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Εύα η Χρύσα Παπά, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ήβη Νικολαΐδου, Ραφαήλ Καριωτάκης, Νίκος Μέλλος, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη, Ζωή Γεράζη

Ορέστης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Εισαγγελέας, ο Φοίβος Μαρκιανός

Αγγελική, η μικρή Κλειώ

Και οι:

Στέλα Φυρογένη

Κούλλης Νικολάου

Βάσια Παναγοπούλου

Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου

Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου

Guest star, Μάρω Κοντού

Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023

#GiTisElias

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *