Avant Premiere για τo «Στα 4» του ΑΝΤ1+

Streaming ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η Γεωργία Καλτσή αποδεικνύει πως τα κορίτσια με ρόδες πάνε παντού!

Η νέα πρωτότυπη ελληνική σειρά του ΑΝΤ1+ «Στα 4» παρουσιάστηκε χθες, 09 Μαρτίου, στο Village The Mall, σε μια ειδική προβολή των δυο πρώτων επεισοδίων. Πλήθος κόσμου, γνωστοί influencers, αγαπητοί Tik Tokers, δημοσιογράφοι, αλλά και οι πρωταγωνιστές και συντελεστές της πολυαναμενόμενης σειράς ήταν εκεί, «ρολάροντας» ηχηρά μηνύματα ζωής, αισιοδοξίας και ελπίδας, στηρίζοντας τη συμπερίληψη και την προσβασιμότητα τόσο σε επίπεδο παραγωγής, όσο και σε επίπεδο θεματολογίας.

Η πρωταγωνίστρια του «Στα 4», Γεωργία Καλτσή, με το πάθος και τον ενθουσιασμό της έκλεψε τις εντυπώσεις καλωσορίζοντας τους καλεσμένους σε μια επιδραστική κωμωδία, που αλλάζει τα δεδομένα στην ελληνική μυθοπλασία. Αθλήτρια σε αμαξίδιο, μοντέλο, εκπαιδεύτρια ΑμεΑ, Influencer, τώρα και ηθοποιός, η Γεωργία βρίσκει κάθε μέρα τη δύναμη να απομυθοποιεί την αναπηρία και να αποδεικνύει ότι η περιθωριοποίηση των ατόμων με αναπηρία είναι δικό μας κατασκεύασμα.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν και άλλοι πρωταγωνιστές της σειράς, όπως ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, ο Δημήτρης Κίτσος και Αλέξανδρος Μούκανος, καθώς και οι Σέργιος Κωνσταντινίδης και Θέμης Γκυρτής, ο σκηνοθέτης και ο σεναριογράφος της πρωτότυπης κωμωδίας.

Σε παραγωγή των Antenna Studios το «Στα 4» κάνει πρεμιέρα σήμερα 10 Μαρτίου με διπλό επεισόδιο αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+. Μια δυνατή ιστορία, που έρχεται για να περάσει το μήνυμα και να δώσει σε όλους μας να καταλάβουμε ότι η κοινωνία ισότιμων πολιτών δεν είναι κάποιο μεγάλο «στοίχημα» που πρέπει να κερδίσουμε, αλλά αυτονόητο δικαίωμα και υποχρέωση.

Όλα τα επεισόδια του «Στα 4» περιλαμβάνουν υπότιτλους στα ελληνικά για άτομα με προβλήματα ακοής.

Δείτε το trailer στο YouTube του ΑΝΤ1+.

Η ιστορία

Σου έχουν πει ποτέ ότι είσαι μαχητής της ζωής; Σε έχουν εκθειάσει για τη δύναμη ψυχής σου; Σε έχουν σταματήσει στον δρόμο για να σε πουν ήρωα; Η Στέλλα τα έχει ακούσει όλα αυτά… και τα έχει όλα γραμμένα! Γιατί δεν είναι ούτε «ήρωας», ούτε «έμπνευση». Είναι απλώς μια τύπισσα που αυτοσαρκάζεται, βρίζει, γελάει με καφρίλες, τσαντίζεται με τους γονείς της, ψάχνει έναν γκόμενο που να μοιάζει στον Απόστολο Γκλέτσο και προσπαθεί να τα φέρει βόλτα όλα αυτά… πάνω στις τέσσερις ρόδες ενός χειροκίνητου αναπηρικού αμαξιδίου.

Μετά από ένα ατύχημα, η Στέλλα καλείται να προσαρμοστεί στη νέα της ζωή ως ανάπηρη γυναίκα, αντιμετωπίζοντας καθημερινά το χάος των αθηναϊκών πεζοδρομίων και του ελληνικού δημοσίου, τα ψευτολυπημένα βλέμματα των περαστικών και τον παραλογισμό των γονιών της, με τους οποίους αναγκάστηκε να μείνει ξανά μετά από χρόνια. Ώσπου μια νύχτα, αγανακτισμένη, παίρνει μια βαθιά ανάσα και αποφασίζει κάνει το μεγάλο βήμα (περίπου)… να ζήσει ανεξάρτητη. Και αυτή είναι μόνο η αρχή. Θα βρει βοηθό, θα ξαναφορέσει τα αγαπημένα της τακούνια, θα γκομενίσει, θα γίνει viral, θα αλλάξει σπίτι, θα γνωρίσει κι άλλους ανάπηρους ανθρώπους, θα απελπιστεί πού και πού και, τελικά, θα χτίσει τη ζωή της από την αρχή. Και ακόμα κι αν δεν γίνει ο ήρωας που θέλουν οι υπόλοιποι, η Στέλλα θα γίνει η ηρωίδα της δικής της ζωής.

Σενάριο: Θέμης Γκυρτής

Σκηνοθεσία: Σέργιος Κωνσταντινίδης

Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΤΕΝΝΑ STUDIOS

Πρωταγωνιστούν: Γεωργία Καλτσή, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Ιωάννα Μαυρέα, Ελένη Μπούκλη, Δημήτρης Κίτσος, Γιάννης Τσουμαράκης, Αλέξανδρος Πέρρος, Αντώνης Γιαννάκος, Πάνος Ζουρνατζίδης, Δήμητρα Ματσούκα, Ειρήνη Κοράκη, Πάνος Πουλπαθέλης, Βασίλης Κατσής, Έλλη Δρίβα, Νάνσυ Μπούκλη, Αλέξανδρος Μούκανος, Εριέττα Μανούρη, Δημήτρης Πασσάς, Απόστολος Γκλέτσος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *