Οι “Πρωταγωνιστές” της Πίνδου απόψε στον Alpha

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η Νίκη, 28 χρονών, έχει τα «κλειδιά» του καταφυγίου του Σμόλικα στα 1.750 μέτρα. Εκεί, την συνάντησε ο 26χρονος Μιχάλης και από τότε ζουν μαζί στο βουνό.

Ο Άκης έτρεξε φέτος τα 100 μίλια ορεινού δρόμου στη Ροδόπη και τώρα ζει με τον σκύλο του, τον Ρίβερ, στο καταφύγιο «Free Inn Zagori», στον Γυφτόκαμπο.

Η Λέτα είναι podcaster στο pod.gr, όμως τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας «ανεβάζει» ερασιτέχνες ορειβάτες στην Πάρνηθα αλλά και στον Όλυμπο.

Ο Μάνος είναι κινηματογραφιστής. Όταν, όμως, δεν έχει γυρίσματα στην Αμερική, το Ελ Σαλβαδόρ και την Νορβηγία, «κυλά» με τους φίλους του -και τα πέδιλα του- στις χιονισμένες πλαγιές των ελληνικών βουνών.

Ο Γιώργος έχει στο βουνό 1.000 πρόβατα και 200 κατσίκια, αυτό όμως που δεν αποχωρίζεται ποτέ είναι η «εντούρο» του και οι σκύλοι του.

Και ο Ιορδάνης και ο Παναγιώτης είναι οι «Nomade et Sauvage». Και αυτή τη φορά ανάβουν φωτιές και μαγειρεύουν σε μια πλαγιά απέναντι από τους βράχους των Μετεώρων.

Μια υπερπαραγωγή 85 λεπτών με τις περιπέτειες των ανθρώπων που ζουν και χαίρονται τα βουνά και τις αλπικές κορφές.

Προσοχή: Η ανάβαση στις πλαγιές του Σμόλικα για το συνεργείο των Πρωταγωνιστών, έγινε δυνατή με προμήθειες χειροποίητης σπανακόπιτας της κυρίας Λίτσας, 83 ετών, και λικέρ βατόμουρο του κ. Πούλιου, 89 ετών.

Συντελεστές

Κάμερες: Πάνος Μανωλίτσης, Μάνος Αρμουτάκης, Χρήστος Ανδρόπουλος

Επικεφαλής μοντάζ: Γιώργος Κατσουλιέρης

Δημοσιογραφική ομάδα: Μαριάννα Χιονά, Βασιλική Μπούρα, Γιώργος Ξεπαπαδάκος, Γιώργος Παπαϊωάννου

Οργάνωση παραγωγής: Ελεάννα Παπαδοκωστάκη

Σενάριο – Σκηνοθεσία: Σταύρος Θεοδωράκης

Δείτε το trailerhttps://youtu.be/tw5J5HhcoJM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *